Astypalaia
Rechtstreekse reis naar Nisyros met veerboot
Nisyros
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Astypalaia naar Nisyros?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Astypalaia naar Nisyros? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Astypalaia naar Nisyros is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Astypalaia naar Nisyros stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Astypalaia naar Nisyros ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways, zodat u de Astypalaia Nisyros ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Astypalaia naar Nisyros te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Astypalaia - Nisyros

Haven van vertrek
Astypalaia
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Nisyros
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
76 km
Veerboot maatschappijen
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Astypalaia Nisyros: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Astypalaia naar Nisyros wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €160 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Astypalaia naar Nisyros route is €63. De gemiddelde vaartijd van Astypalaia naar Nisyros is 4 uur 13 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur 50 min over om Nisyros te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 45 min in Nisyros aankomen. De eerste ferry vertrekt om 05:50 vanuit de haven van Astypalaia. De laatste boot naar Nisyros verlaat de haven van Astypalaia om 20:45.

Gemiddelde prijs van een Astypalaia naar Nisyros ferry overtocht
€63
Prijsklasse van overtochten Astypalaia Nisyros (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €160
Gemiddelde reistijd Astypalaia Nisyros
4 uur 13 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Nisyros
05:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Nisyros
20:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Nisyros
02:05
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Nisyros
16:20

Waarom met de veerboot van Astypalaia naar Nisyros?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Astypalaia naar Nisyros kan een handige en aangename optie zijn om in Nisyros te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Astypalaia naar Nisyros een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Op de Astypalaia Nisyros ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Nisyros aankomt. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways.
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Astypalaia naar Nisyros optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Astypalaia en Nisyros te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Astypalaia verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Nisyros vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Astypalaia en Nisyros zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Astypalaia en Nisyros?

Als u wilt reizen tussen Astypalaia en Nisyros met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Astypalaia Nisyros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Astypalaia-Nisyros en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Astypalaia-Nisyros vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Astypalaia en Nisyros boeken. Blue Star Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Nisyros vanuit Astypalaia en de reistijd is 4 uur 40 min. Meer informatie over Blue Star Ferries
4 uur 40 min
1 overtochten per week
Dodekanisos Seaways Astypalaia Nisyros
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways werd opgericht in 1991 en is gevestigd in Rhodos, Griekenland. De maatschappij bedient de eilanden in de Egeïsche Zee en de havens in de Ionische Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Astypalaia-Nisyros vergelijken en een Dodekanisos Seaways ticket tussen Astypalaia en Nisyros boeken. Meer informatie over Dodekanisos Seaways

Waar vertrekken de veerboten in Astypalaia? Waar komen de boten aan in Nisyros?

Haven van vertrek in Astypalaia

Blue Star Ferries of Dodekanisos Seaways veerboten vertrekken naar Nisyros vanuit de volgende havens in Astypalaia:

Astypalea
Kaart

Haven van aankomst in Nisyros

De schepen van Dodekanisos Seaways of Blue Star Ferries komen aan in Nisyros in de volgende havens:

Nisyros
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Astypalaia naar Nisyros gaat, duurt het minstens 4 uur 40 min om de 76 km tussen Astypalaia en Nisyros af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Astypalaia en Nisyros) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Astypalaia naar Nisyros met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Astypalaia en Nisyros met elkaar verbinden: Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Tijdens uw overtocht tussen Astypalaia en Nisyros legt u 76 km af.

Om met de boot van Astypalaia naar Nisyros te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €160 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €63.

De eerste ferry vertrekt vanuit Astypalaia om 05:50 naar Nisyros.

De laatste ferry naar Nisyros vertrekt meestal om 20:45 vanuit Astypalaia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd