Aanbevolen route
Athene
Rechtstreekse reis naar Fri met veerboot
Fri
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Athene
Reizen met de veerboot, vlucht naar Sitia
Sitia
Reizen met de veerboot naar Fri
Fri
Prijzen zoeken
Athene
Reizen met de veerboot, vlucht naar Santorini
Santorini
Reizen met de veerboot naar Fri
Fri
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Fri?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Fri? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piraeus (Atene) naar Fri is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piraeus (Atene) naar Fri stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piraeus (Atene) naar Fri ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets of Hellenic Seaways, zodat u de Piraeus (Atene) Fri ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Blue Star Ferries, ANEK Lines of Aigaion Pelagos bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piraeus (Atene) naar Fri te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piraeus (Atene) - Fri

Haven van vertrek
Athene
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Fri
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
403 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
15 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piraeus (Atene) Fri: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Fri wilt reizen, variëren de prijzen van €46 voor één persoon als u zonder auto reist tot €485 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piraeus (Atene) naar Fri route is €172. De gemiddelde vaartijd van Piraeus (Atene) naar Fri is 15 uur 8 min. De langzaamste veerboten doen er 21 uur 55 min over om Fri te bereiken, terwijl de snelste boten in 12 uur 14 min in Fri aankomen. De eerste ferry vertrekt om 15:00 vanuit de haven van Piraeus (Atene). De laatste boot naar Fri verlaat de haven van Piraeus (Atene) om 18:01.

Gemiddelde prijs van een Piraeus (Atene) naar Fri ferry overtocht
€172
Prijsklasse van overtochten Piraeus (Atene) Fri (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€46 - €485
Gemiddelde reistijd Piraeus (Atene) Fri
15 uur 8 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Fri
15:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Fri
18:01
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Fri
06:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Fri
12:55

Waarom met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Fri?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piraeus (Atene) naar Fri kan een handige en aangename optie zijn om in Fri te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piraeus (Atene) naar Fri een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Fri hoeft u geen toeslag te betalen, zolang al uw bagage in uw auto zit. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Fri beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter de moeite waard om het personeel van Blue Star Ferries, ANEK Lines of Aigaion Pelagos te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Fri bereikt.
Geniet van zeer attent personeel
Het personeel van Blue Star Ferries, ANEK Lines of Aigaion Pelagos staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Piraeus (Atene) verlaat tot het vertrek uit Fri. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Toch zult u met plezier vanuit Piraeus (Atene) vertrekken op een Blue Star Ferries, ANEK Lines of Aigaion Pelagos ferry die de 403 km naar Fri aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Fri bent aangekomen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piraeus (Atene) en Fri?

Als u wilt reizen tussen Piraeus (Atene) en Fri met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Blue Star Ferries, ANEK Lines of Aigaion Pelagos die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Blue Star Ferries Piraeus (Atene) Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Piraeus (Atene)-Fri en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Fri vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Piraeus (Atene) en Fri boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
ANEK Lines Piraeus (Atene) Fri
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Piraeus (Atene)-Fri en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Fri vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Piraeus (Atene) en Fri boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Fri vanuit Piraeus (Atene) en de reistijd is 15 uur 50 min. Meer informatie over ANEK Lines
15 uur 50 min
2 overtochten per week
Aigaion Pelagos Piraeus (Atene) Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en havens in de Egeïsche Zee. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Fri vergelijken en een Aigaion Pelagos ticket tussen Piraeus (Atene) en Fri boeken. Meer informatie over Aigaion Pelagos

Waar vertrekken de veerboten in Piraeus (Atene)? Waar komen de boten aan in Fri?

Haven van vertrek in Piraeus (Atene)

Blue Star Ferries, ANEK Lines of Aigaion Pelagos veerboten vertrekken naar Fri vanuit de volgende havens in Piraeus (Atene):

Athens Piraeus E1
Kaart
Athens Piraeus E6
Kaart
Athens Piraeus E3
Kaart

Haven van aankomst in Fri

De schepen van Aigaion Pelagos, ANEK Lines of Blue Star Ferries komen aan in Fri in de volgende havens:

Kasos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Fri gaat, duurt het minstens 15 uur 50 min om de 403 km tussen Piraeus (Atene) en Fri af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Piraeus (Atene) en Fri) en de veerbootmaatschappij (Blue Star Ferries, ANEK Lines en Aigaion Pelagos). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Piraeus (Atene) naar Fri met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Piraeus (Atene) en Fri met elkaar verbinden: Blue Star Ferries, ANEK Lines en Aigaion Pelagos.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Piraeus (Atene) Fri boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Piraeus (Atene) en Fri legt u 403 km af.

Om met de boot van Piraeus (Atene) naar Fri te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €46 voor de laagste prijs tot €485 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €172.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piraeus (Atene) om 15:00 naar Fri.

De laatste ferry naar Fri vertrekt meestal om 18:01 vanuit Piraeus (Atene).

Hoe is de overtocht van Piraeus (Atene) naar Fri?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Piraeus (Atene) naar Fri zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Piraeus (Atene) tot het ontschepen in Fri, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets en Hellenic Seaways. U vindt hier ook praktische informatie over Piraeus (Atene) en Fri.

Klaar voor inscheping in Piraeus (Atene)

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Piraeus (Atene) Fri ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Piraeus (Atene) / U dient ruim van tevoren in de haven van Piraeus (Atene) aan te komen. Controleer dit bij uw Aigaion Pelagos, ANEK Lines of Blue Star Ferries maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Piraeus (Atene) - Fri / Ga naar de balie van Aigaion Pelagos, ANEK Lines of Blue Star Ferries in de ferry terminal van Piraeus (Atene) om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Fri / In de veerbootterminal van Piraeus (Atene) worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Aigaion Pelagos, ANEK Lines of Blue Star Ferries u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van de ferry van Piraeus (Atene) naar Fri

Aan boord van het schip van Aigaion Pelagos, ANEK Lines of Blue Star Ferries kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Fri

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Fri:

  • Naderen van de haven van Fri / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Fri.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Piraeus (Atene) naar Fri bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Fri uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Fri is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. In Fri komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Fri serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd