Athene
Rechtstreekse reis naar Kythira met veerboot
Kythira
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Kythira?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Kythira? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piraeus (Atene) naar Kythira is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piraeus (Atene) naar Kythira stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piraeus (Atene) naar Kythira ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, zodat u de Piraeus (Atene) Kythira ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piraeus (Atene) naar Kythira te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piraeus (Atene) - Kythira

Haven van vertrek
Athene
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Kythira
Griekenland
Attica
Afstand
213 km
Veerboot maatschappijen
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piraeus (Atene) Kythira: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Kythira wilt reizen, variëren de prijzen van €22 voor één persoon als u zonder auto reist tot €148 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piraeus (Atene) naar Kythira route is €85. De gemiddelde vaartijd van Piraeus (Atene) naar Kythira is 6 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 30 min over om Kythira te bereiken, terwijl de snelste boten in 6 uur 30 min in Kythira aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:00 vanuit de haven van Piraeus (Atene). De laatste boot naar Kythira verlaat de haven van Piraeus (Atene) om 15:00.

Gemiddelde prijs van een Piraeus (Atene) naar Kythira ferry overtocht
€85
Prijsklasse van overtochten Piraeus (Atene) Kythira (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€22 - €148
Gemiddelde reistijd Piraeus (Atene) Kythira
6 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kythira
10:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Kythira
15:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kythira
16:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kythira
21:30

Waarom met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Kythira?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piraeus (Atene) naar Kythira kan een handige en aangename optie zijn om in Kythira te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piraeus (Atene) naar Kythira een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Piraeus (Atene) naar Kythira te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. Omgekeerd is een boottocht Piraeus (Atene) Kythira ultra-ontspannend. Aan boord, afhankelijk van het schip van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Kythira.
Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Piraeus (Atene)-Kythira, van inscheping in de haven van Piraeus (Atene) tot ontscheping in Kythira, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piraeus (Atene) en Kythira?

Als u wilt reizen tussen Piraeus (Atene) en Kythira met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Piraeus (Atene) Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Kythira vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Piraeus (Atene) en Kythira boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Sea Jets Piraeus (Atene) Kythira
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Kythira vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Piraeus (Atene) en Kythira boeken. Meer informatie over Sea Jets
Lane Sea Lines Piraeus (Atene) Kythira
Lane Sea Lines
De veerbootmaatschappij Lane Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Piraeus (Atene) en Kythira. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Kythira vergelijken en een Lane Sea Lines ticket tussen Piraeus (Atene) en Kythira boeken. Meer informatie over Lane Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Piraeus (Atene)? Waar komen de boten aan in Kythira?

Haven van vertrek in Piraeus (Atene)

LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines veerboten vertrekken naar Kythira vanuit de volgende havens in Piraeus (Atene):

Athens Piraeus E1
Kaart
Athens Piraeus E6
Kaart

Haven van aankomst in Kythira

De schepen van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line komen aan in Kythira in de volgende havens:

Kythira
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Piraeus (Atene) en Kythira met elkaar verbinden: LANE Sea Line, Sea Jets en Lane Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Piraeus (Atene) Kythira boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Piraeus (Atene) en Kythira legt u 213 km af.

Om met de boot van Piraeus (Atene) naar Kythira te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €22 voor de laagste prijs tot €148 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €85.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piraeus (Atene) om 10:00 naar Kythira.

De laatste ferry naar Kythira vertrekt meestal om 15:00 vanuit Piraeus (Atene).

Beleef een Piraeus (Atene) naar Kythira ferry overtocht

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Piraeus (Atene) naar Kythira zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Piraeus (Atene) tot ontschepen in Kythira. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Piraeus (Atene) en Kythira.

Instappen in Piraeus (Atene)

Voordat uw Piraeus (Atene) Kythira ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aanmelding in de haven van Piraeus (Atene) / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Piraeus (Atene). Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Piraeus (Atene) - Kythira / In Piraeus (Atene) presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line in de veerbootterminal van Piraeus (Atene). Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Kythira / In de veerbootterminal van Piraeus (Atene) worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Piraeus (Atene) naar Kythira

Aan boord van het schip van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Ontschepen in Kythira

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Kythira:

  • De veerboot vaart de haven van Kythira binnen / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Kythira vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Piraeus (Atene) naar Kythira bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Kythira uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Kythira is van u / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Kythira komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Verlaat eindelijk de haven en Kythira wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd