Athene
Rechtstreekse reis naar Methana met veerboot
Methana
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Methana?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Methana? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piraeus (Atene) naar Methana is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piraeus (Atene) naar Methana stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piraeus (Atene) naar Methana ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins, zodat u de Piraeus (Atene) Methana ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piraeus (Atene) naar Methana te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piraeus (Atene) - Methana

Haven van vertrek
Athene
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Methana
Griekenland
Attica
Afstand
54 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piraeus (Atene) Methana: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Methana wilt reizen, variëren de prijzen van €15 voor één persoon als u zonder auto reist tot €68 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piraeus (Atene) naar Methana route is €42. De gemiddelde vaartijd van Piraeus (Atene) naar Methana is 2 uur. De langzaamste veerboten doen er 2 uur over om Methana te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur in Methana aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:30 vanuit de haven van Piraeus (Atene).

Gemiddelde prijs van een Piraeus (Atene) naar Methana ferry overtocht
€42
Prijsklasse van overtochten Piraeus (Atene) Methana (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€15 - €68
Gemiddelde reistijd Piraeus (Atene) Methana
2 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Methana
10:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Methana
12:30

Waarom met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Methana?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piraeus (Atene) naar Methana kan een handige en aangename optie zijn om in Methana te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piraeus (Atene) naar Methana een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Piraeus (Atene) Methana is het tegenovergestelde! Veerboten van Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Methana.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Piraeus (Atene)-Methana in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Methana op uw fiets om van de boot te stappen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Piraeus (Atene) Methana, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piraeus (Atene) en Methana?

Als u wilt reizen tussen Piraeus (Atene) en Methana met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Piraeus (Atene) Methana
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Methana vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Piraeus (Atene) en Methana boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways
Saronic Ferries Piraeus (Atene) Methana
Saronic Ferries
De veerbootmaatschappij Saronic Ferries verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Piraeus (Atene) en Methana. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Methana vergelijken en een Saronic Ferries ticket tussen Piraeus (Atene) en Methana boeken. Meer informatie over Saronic Ferries
Aegean Flying Dolphins Piraeus (Atene) Methana
Aegean Flying Dolphins
De veerbootmaatschappij Aegean Flying Dolphins verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Piraeus (Atene) en Methana. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Methana vergelijken en een Aegean Flying Dolphins ticket tussen Piraeus (Atene) en Methana boeken. Meer informatie over Aegean Flying Dolphins

Waar vertrekken de veerboten in Piraeus (Atene)? Waar komen de boten aan in Methana?

Haven van vertrek in Piraeus (Atene)

Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins veerboten vertrekken naar Methana vanuit de volgende havens in Piraeus (Atene):

Athens Piraeus E1
Kaart
Athens Piraeus E6
Kaart

Haven van aankomst in Methana

De schepen van Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries of Hellenic Seaways komen aan in Methana in de volgende havens:

Methana
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Piraeus (Atene) en Methana met elkaar verbinden: Hellenic Seaways, Saronic Ferries en Aegean Flying Dolphins.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Piraeus (Atene) Methana boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Piraeus (Atene) en Methana legt u 54 km af.

Om met de boot van Piraeus (Atene) naar Methana te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €15 voor de laagste prijs tot €68 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €42.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piraeus (Atene) om 10:30 naar Methana.

Hoe is een Piraeus (Atene) naar Methana ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Piraeus (Atene) en Methana eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Piraeus (Atene) tot het ontschepen in Methana, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Hellenic Seaways, Saronic Ferries en Aegean Flying Dolphins. U vindt hier ook praktische informatie over Piraeus (Atene) en Methana.

Instappen in Piraeus (Atene)

Voordat u vertrekt op uw Piraeus (Atene) Methana ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Piraeus (Atene) / U moet binnen de door Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Piraeus (Atene). Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Piraeus (Atene) - Methana / In Piraeus (Atene) presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries of Hellenic Seaways in de veerbootterminal van Piraeus (Atene). Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Methana / Vanuit de veerbootterminal van Piraeus (Atene) wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Piraeus (Atene) en Methana

Op het schip van Hellenic Seaways, Saronic Ferries of Aegean Flying Dolphins heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

De ferry nadert Methana, ontschepen is aanstaande!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Methana:

  • De veerboot vaart de haven van Methana binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Methana Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Methana Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Methana verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger gaat het nog sneller. Het douanepersoneel in de haven van Methana kan u een controle geven. Verlaat eindelijk de haven en Methana wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd