Aanbevolen route
Athene
Rechtstreekse reis naar Sikinos met veerboot
Sikinos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Athene
Reizen met de veerboot naar Sifnos
Sifnos
Reizen met de veerboot naar Sikinos
Sikinos
Prijzen zoeken
Athene
Reizen met de veerboot naar Ios
Ios
Reizen met de veerboot naar Sikinos
Sikinos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Sikinos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Sikinos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piraeus (Atene) naar Sikinos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piraeus (Atene) naar Sikinos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piraeus (Atene) naar Sikinos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries of Sea Jets, zodat u de Piraeus (Atene) Sikinos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Zante Ferries of LANE Sea Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piraeus (Atene) naar Sikinos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piraeus (Atene) - Sikinos

Haven van vertrek
Athene
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Sikinos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
190 km
Veerboot maatschappijen
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines
Frequentie van overtochten
4 overtochten per week
Minimale overtochttijd
7 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piraeus (Atene) Sikinos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Sikinos wilt reizen, variëren de prijzen van €39 voor één persoon als u zonder auto reist tot €195 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piraeus (Atene) naar Sikinos route is €112. De gemiddelde vaartijd van Piraeus (Atene) naar Sikinos is 9 uur 37 min. De langzaamste veerboten doen er 9 uur 50 min over om Sikinos te bereiken, terwijl de snelste boten in 9 uur 10 min in Sikinos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Piraeus (Atene). De laatste boot naar Sikinos verlaat de haven van Piraeus (Atene) om 22:30.

Gemiddelde prijs van een Piraeus (Atene) naar Sikinos ferry overtocht
€112
Prijsklasse van overtochten Piraeus (Atene) Sikinos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€39 - €195
Gemiddelde reistijd Piraeus (Atene) Sikinos
9 uur 37 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Sikinos
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Sikinos
22:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Sikinos
07:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Sikinos
16:50

Waarom met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Sikinos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piraeus (Atene) naar Sikinos kan een handige en aangename optie zijn om in Sikinos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piraeus (Atene) naar Sikinos een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Piraeus (Atene) Sikinos, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Zante Ferries of LANE Sea Line, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Piraeus (Atene) naar Sikinos te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Piraeus (Atene) verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Sikinos vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Piraeus (Atene) en Sikinos zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Piraeus (Atene)-Sikinos naar de buitenruimtes van het schip van Zante Ferries of LANE Sea Line om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Sikinos beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piraeus (Atene) en Sikinos?

Als u wilt reizen tussen Piraeus (Atene) en Sikinos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Zante Ferries of LANE Sea Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Zante Ferries Piraeus (Atene) Sikinos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Sikinos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Piraeus (Atene) en Sikinos boeken. Zante Ferries verzorgt 4 overtochten per week naar Sikinos vanuit Piraeus (Atene) en de reistijd is 7 uur 20 min. Meer informatie over Zante Ferries
7 uur 20 min
4 overtochten per week
LANE Sea Line Piraeus (Atene) Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Sikinos vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Piraeus (Atene) en Sikinos boeken. Meer informatie over LANE Sea Line

Waar vertrekken de veerboten in Piraeus (Atene)? Waar komen de boten aan in Sikinos?

Haven van vertrek in Piraeus (Atene)

Zante Ferries of LANE Sea Line veerboten vertrekken naar Sikinos vanuit de volgende havens in Piraeus (Atene):

Athens Piraeus E1
Kaart
Athens Piraeus E6
Kaart

Haven van aankomst in Sikinos

De schepen van LANE Sea Line of Zante Ferries komen aan in Sikinos in de volgende havens:

Sikinos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Sikinos gaat, duurt het minstens 7 uur 20 min om de 190 km tussen Piraeus (Atene) en Sikinos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Piraeus (Atene) en Sikinos) en de veerbootmaatschappij (Zante Ferries en LANE Sea Line). Momenteel zijn er 4 overtochten per week van Piraeus (Atene) naar Sikinos met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Piraeus (Atene) en Sikinos met elkaar verbinden: Zante Ferries en LANE Sea Line.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Piraeus (Atene) en Sikinos legt u 190 km af.

Om met de boot van Piraeus (Atene) naar Sikinos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €39 voor de laagste prijs tot €195 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €112.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piraeus (Atene) om 07:00 naar Sikinos.

De laatste ferry naar Sikinos vertrekt meestal om 22:30 vanuit Piraeus (Atene).

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd