Athene
Rechtstreekse reis naar Spetses met veerboot
Spetses
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Spetses?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Piraeus (Atene) naar Spetses? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Piraeus (Atene) naar Spetses is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Piraeus (Atene) naar Spetses stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Piraeus (Atene) naar Spetses ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways of Alpha Lines, zodat u de Piraeus (Atene) Spetses ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Hellenic Seaways of Alpha Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Piraeus (Atene) naar Spetses te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Piraeus (Atene) - Spetses

Haven van vertrek
Athene
Griekenland
Attica
Haven van aankomst
Spetses
Griekenland
Attica
Afstand
93 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Frequentie van overtochten
5 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Piraeus (Atene) Spetses: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Spetses wilt reizen, variëren de prijzen van €48 voor één persoon als u zonder auto reist tot €54 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Piraeus (Atene) naar Spetses route is €49. De gemiddelde vaartijd van Piraeus (Atene) naar Spetses is 2 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 10 min over om Spetses te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur in Spetses aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:30 vanuit de haven van Piraeus (Atene). De laatste boot naar Spetses verlaat de haven van Piraeus (Atene) om 16:15.

Gemiddelde prijs van een Piraeus (Atene) naar Spetses ferry overtocht
€49
Prijsklasse van overtochten Piraeus (Atene) Spetses (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€48 - €54
Gemiddelde reistijd Piraeus (Atene) Spetses
2 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Spetses
08:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Spetses
16:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Spetses
10:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Spetses
18:20

Waarom met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Spetses?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Piraeus (Atene) naar Spetses kan een handige en aangename optie zijn om in Spetses te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Piraeus (Atene) naar Spetses een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Op de Piraeus (Atene) Spetses ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Spetses aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van Hellenic Seaways of Alpha Lines te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Spetses bereikt.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Piraeus (Atene) naar Spetses veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Piraeus (Atene) Spetses overtocht op de Alpha Lines of Hellenic Seaways ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. De diensten en de mate van vrijheid tijdens een vlucht zijn radicaal anders!
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Piraeus (Atene) naar Spetses te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Piraeus (Atene) verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Piraeus (Atene) en Spetses zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Piraeus (Atene) en Spetses?

Als u wilt reizen tussen Piraeus (Atene) en Spetses met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Hellenic Seaways of Alpha Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Hellenic Seaways Piraeus (Atene) Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Spetses vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Piraeus (Atene) en Spetses boeken. Hellenic Seaways verzorgt 5 overtochten per dag naar Spetses vanuit Piraeus (Atene) en de reistijd is 2 uur 10 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
2 uur 10 min
5 overtochten per dag
Alpha Lines Piraeus (Atene) Spetses
Alpha Lines
De veerbootmaatschappij Alpha Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Piraeus (Atene) en Spetses. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Piraeus (Atene)-Spetses vergelijken en een Alpha Lines ticket tussen Piraeus (Atene) en Spetses boeken. Meer informatie over Alpha Lines

Waar vertrekken de veerboten in Piraeus (Atene)? Waar komen de boten aan in Spetses?

Haven van vertrek in Piraeus (Atene)

Hellenic Seaways of Alpha Lines veerboten vertrekken naar Spetses vanuit de volgende havens in Piraeus (Atene):

Athens Piraeus E1
Kaart
Athens Piraeus E6
Kaart

Haven van aankomst in Spetses

De schepen van Alpha Lines of Hellenic Seaways komen aan in Spetses in de volgende havens:

Spetses
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Piraeus (Atene) naar Spetses gaat, duurt het minstens 2 uur 10 min om de 93 km tussen Piraeus (Atene) en Spetses af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Piraeus (Atene) en Spetses) en de veerbootmaatschappij (Hellenic Seaways en Alpha Lines). Momenteel zijn er 5 overtochten per dag van Piraeus (Atene) naar Spetses met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Piraeus (Atene) en Spetses met elkaar verbinden: Hellenic Seaways en Alpha Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Piraeus (Atene) en Spetses legt u 93 km af.

Om met de boot van Piraeus (Atene) naar Spetses te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €48 voor de laagste prijs tot €54 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €49.

De eerste ferry vertrekt vanuit Piraeus (Atene) om 08:30 naar Spetses.

De laatste ferry naar Spetses vertrekt meestal om 16:15 vanuit Piraeus (Atene).

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd