Met de veerboot van Bar naar Marken

Met de veerboot van Bar naar Marken is een uitstekende keuze! Bar-Marken veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Montenegro Lines) die de havens van Ancona en Bar aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Bar Marken ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Montenegro Lines vergelijkt.

Veerboot Bar Marken in cijfers

Landen
Montenegro
Italië
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Bar Marken veerboot routes

Op zoek naar een Bar naar Marken veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Bar en Marken te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Montenegro Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Bar of Ancona te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Bar Marken ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Montenegro Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Bar en Marken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Bar Marken - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Bar naar Marken

Marken: Aankomst per veerboot vanuit Bar en verkenning van de regio

  1. Ancona
    De hoofdstad van de regio, Ancona, is een must-see bestemming. De bruisende haven is de ideale uitvalsbasis om de Marche te verkennen. Geschiedenisfanaten zullen dol zijn op de Romeinse en middeleeuwse architectuur van de stad, met name de kathedraal van San Ciriaco en de prachtige Boog van Augustus. En vergeet Forte Guasco niet, met panoramisch uitzicht op zee.

  2. Urbino
    Op korte rijafstand van Ancona ligt Urbino, een stad met een tijdloze charme. Deze middeleeuwse stad is vooral beroemd om zijn hertogelijk paleis, een meesterwerk van de Italiaanse renaissancearchitectuur. Wandel door de pittoreske straatjes en bezoek de geboorteplaats van de beroemde schilder Rafaël.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None