Aanbevolen route
Barcelona
Rechtstreekse reis naar Civitavecchia met veerboot
Civitavecchia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Barcelona
Reizen met de vlucht naar Olbia
Olbia
Reizen met de veerboot naar Civitavecchia
Civitavecchia
Prijzen zoeken
Barcelona
Reizen met de veerboot naar Livorno
Livorno
Reizen met de trein, carpooling naar Civitavecchia
Civitavecchia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Barcelona naar Civitavecchia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Barcelona naar Civitavecchia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Barcelona naar Civitavecchia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Barcelona naar Civitavecchia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Barcelona naar Civitavecchia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Saremar, zodat u de Barcelona Civitavecchia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Grimaldi Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Barcelona naar Civitavecchia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Barcelona - Civitavecchia

Haven van vertrek
Barcelona
Spanje
Catalonië
Haven van aankomst
Civitavecchia
Italië
Latium
Afstand
802 km
Veerboot maatschappijen
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frequentie van overtochten
6 overtochten per week
Minimale overtochttijd
20 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Barcelona Civitavecchia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Barcelona naar Civitavecchia wilt reizen, variëren de prijzen van €45 voor één persoon als u zonder auto reist tot €320 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Barcelona naar Civitavecchia route is €127. De gemiddelde vaartijd van Barcelona naar Civitavecchia is 21 uur 17 min. De langzaamste veerboten doen er 23 uur 30 min over om Civitavecchia te bereiken, terwijl de snelste boten in 19 uur 30 min in Civitavecchia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 01:00 vanuit de haven van Barcelona. De laatste boot naar Civitavecchia verlaat de haven van Barcelona om 23:59.

Gemiddelde prijs van een Barcelona naar Civitavecchia ferry overtocht
€127
Prijsklasse van overtochten Barcelona Civitavecchia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€45 - €320
Gemiddelde reistijd Barcelona Civitavecchia
21 uur 17 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Civitavecchia
01:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Civitavecchia
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Civitavecchia
01:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Civitavecchia
22:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Barcelona en Civitavecchia?

Als u wilt reizen tussen Barcelona en Civitavecchia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Grimaldi Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Grimaldi Lines Barcelona Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines is opgericht in 1947 en gevestigd in Napels, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Civitavecchia vergelijken en een Grimaldi Lines ticket tussen Barcelona en Civitavecchia boeken. Grimaldi Lines verzorgt 6 overtochten per week naar Civitavecchia vanuit Barcelona en de reistijd is 20 uur. Meer informatie over Grimaldi Lines
20 uur
6 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Barcelona? Waar komen de boten aan in Civitavecchia?

Haven van vertrek in Barcelona

Grimaldi Lines veerboten vertrekken naar Civitavecchia vanuit de volgende havens in Barcelona:

Barcelona
Kaart

Haven van aankomst in Civitavecchia

De schepen van Grimaldi Lines komen aan in Civitavecchia in de volgende havens:

Civitavecchia
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Barcelona en Civitavecchia
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Barcelona naar Civitavecchia gaat, duurt het minstens 20 uur om de 802 km tussen Barcelona en Civitavecchia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Barcelona en Civitavecchia) en de veerbootmaatschappij (Grimaldi Lines). Momenteel zijn er 6 overtochten per week van Barcelona naar Civitavecchia met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Barcelona en Civitavecchia met elkaar verbinden: Grimaldi Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Om met de boot van Barcelona naar Civitavecchia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €45 voor de laagste prijs tot €320 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €127.

De eerste ferry vertrekt vanuit Barcelona om 01:00 naar Civitavecchia.

De laatste ferry naar Civitavecchia vertrekt meestal om 23:59 vanuit Barcelona.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd