Met de veerboot van Bari naar Montenegro

Met de veerboot van Bari naar Montenegro is een uitstekende keuze! Bari-Montenegro veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Montenegro Lines) die de havens van Bar en Bari aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Bari Montenegro ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Montenegro Lines vergelijkt.

Veerboot Bari Montenegro in cijfers

Landen
Italië
Montenegro
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Bari Montenegro veerboot routes

Op zoek naar een Bari naar Montenegro veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Bari en Montenegro te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Montenegro Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Bari of Bar te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Bari Montenegro ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Montenegro Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Bari en Montenegro!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Bari Montenegro - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Bari naar Montenegro

Montenegro: Veerbootreis en ontdekking van het land

Havens van Montenegro :
Montenegro heeft drie belangrijke havens van waaruit je aan boord kunt gaan van een veerboot. De haven van Kotor, gelegen in de Golf van Kotor, is een populair vertrekpunt om de prachtige baai en de schilderachtige omgeving te verkennen. De haven van Bar, aan de Adriatische kust, biedt ook verbindingen met veel internationale bestemmingen, waardoor het een handige keuze is voor reizigers van buiten het land. Tot slot is de haven van Zelenika, dicht bij Herceg Novi, een ander ideaal vertrekpunt om het heldere water van de Adriatische Zee te verkennen.

De eilanden van Montenegro :
Voor liefhebbers van natuurschoon zijn de eilanden van Montenegro een absolute must. De Monden van Kotor archipel omvat een aantal prachtige eilanden, zoals het eiland Mamula en het hoteleiland Sveti Stefan, die een adembenemend landschap en ongerepte zandstranden bieden. Veerboten brengen je naar enkele van deze eilanden, waar je kunt ontspannen op het strand, watersporten beoefenen of traditionele dorpjes verkennen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None