Bastia
Rechtstreekse reis naar Piombino met veerboot
Piombino
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Bastia naar Piombino?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Bastia naar Piombino? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Bastia naar Piombino is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Bastia naar Piombino stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Bastia naar Piombino ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Corsica Ferries of Moby Lines, zodat u de Bastia Piombino ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Ferries of Moby Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Bastia naar Piombino te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Bastia - Piombino

Haven van vertrek
Bastia
Frankrijk
Corsica
Haven van aankomst
Piombino
Italië
Toscane
Afstand
91 km
Veerboot maatschappijen
Corsica Ferries, Moby Lines
Frequentie van overtochten
8 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Bastia Piombino: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Bastia naar Piombino wilt reizen, variëren de prijzen van €27 voor één persoon als u zonder auto reist tot €267 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Bastia naar Piombino route is €82. De gemiddelde vaartijd van Bastia naar Piombino is 3 uur 21 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur 30 min over om Piombino te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 45 min in Piombino aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:30 vanuit de haven van Bastia. De laatste boot naar Piombino verlaat de haven van Bastia om 18:15.

Gemiddelde prijs van een Bastia naar Piombino ferry overtocht
€82
Prijsklasse van overtochten Bastia Piombino (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€27 - €267
Gemiddelde reistijd Bastia Piombino
3 uur 21 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Piombino
06:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Piombino
18:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Piombino
09:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Piombino
22:45

Waarom met de veerboot van Bastia naar Piombino?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Bastia naar Piombino kan een handige en aangename optie zijn om in Piombino te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Bastia naar Piombino een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Bastia tot Piombino, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Bastia naar Piombino veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Bastia Piombino overtocht op de Moby Lines of Corsica Ferries ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Bastia-Piombino in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Piombino op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Bastia en Piombino?

Als u wilt reizen tussen Bastia en Piombino met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Ferries of Moby Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Ferries Bastia Piombino
Corsica Ferries
Corsica Ferries is een Frans-Italiaanse veerbootmaatschappij die Corsica en Sardinië bedient vanuit Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bastia-Piombino vergelijken en een Corsica Ferries ticket tussen Bastia en Piombino boeken. Corsica Ferries verzorgt 4 overtochten per week naar Piombino vanuit Bastia en de reistijd is 2 uur 30 min. Meer informatie over Corsica Ferries
2 uur 30 min
4 overtochten per week
Moby Lines Bastia Piombino
Moby Lines
Moby Lines is een Italiaanse veerbootmaatschappij die sinds 1959 vanuit Italië naar Sardinië en Corsica vaart. Hoe boekt u een Moby Lines Bastia Piombino overtocht? Met behulp van Vivanoda en haar multi-transport zoekmachine! Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bastia-Piombino vergelijken en een Moby Lines ticket tussen Bastia en Piombino boeken. Moby Lines verzorgt 4 overtochten per week naar Piombino vanuit Bastia en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over Moby Lines
3 uur 30 min
4 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Bastia? Waar komen de boten aan in Piombino?

Haven van vertrek in Bastia

Corsica Ferries of Moby Lines veerboten vertrekken naar Piombino vanuit de volgende havens in Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Kaart

Haven van aankomst in Piombino

De schepen van Moby Lines of Corsica Ferries komen aan in Piombino in de volgende havens:

Piombino
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Bastia naar Piombino gaat, duurt het minstens 2 uur 30 min om de 91 km tussen Bastia en Piombino af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Bastia en Piombino) en de veerbootmaatschappij (Corsica Ferries en Moby Lines). Momenteel zijn er 8 overtochten per week van Bastia naar Piombino met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Bastia en Piombino met elkaar verbinden: Corsica Ferries en Moby Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Corsica Ferries, Moby Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Bastia en Piombino legt u 91 km af.

Om met de boot van Bastia naar Piombino te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €27 voor de laagste prijs tot €267 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €82.

De eerste ferry vertrekt vanuit Bastia om 06:30 naar Piombino.

De laatste ferry naar Piombino vertrekt meestal om 18:15 vanuit Bastia.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd