Bergen
Rechtstreekse reis naar Rosendal met veerboot
Rosendal
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Bergen naar Rosendal?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Bergen naar Rosendal? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Bergen naar Rosendal is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Bergen naar Rosendal stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Bergen naar Rosendal ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Rødne Fjord Cruise, zodat u de Bergen Rosendal ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Rødne Fjord Cruise bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Bergen naar Rosendal te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Bergen - Rosendal

Haven van vertrek
Bergen
Noorwegen
Haven van aankomst
Rosendal
Noorwegen
Afstand
58 km
Veerboot maatschappijen
Rødne Fjord Cruise
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur 55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Bergen Rosendal: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Bergen naar Rosendal wilt reizen, variëren de prijzen van €38 voor één persoon als u zonder auto reist tot €38 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Bergen naar Rosendal route is €38. De gemiddelde vaartijd van Bergen naar Rosendal is 1 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 30 min over om Rosendal te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 30 min in Rosendal aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:15 vanuit de haven van Bergen. De laatste boot naar Rosendal verlaat de haven van Bergen om 16:55.

Gemiddelde prijs van een Bergen naar Rosendal ferry overtocht
€38
Prijsklasse van overtochten Bergen Rosendal (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€38 - €38
Gemiddelde reistijd Bergen Rosendal
1 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rosendal
09:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Rosendal
16:55
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rosendal
10:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Rosendal
18:25

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Bergen en Rosendal?

Als u wilt reizen tussen Bergen en Rosendal met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Rødne Fjord Cruise die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Rødne Fjord Cruise Bergen Rosendal
Rødne Fjord Cruise
De veerbootmaatschappij Rødne Fjord Cruise verzorgt overtochten in Noorwegen en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Bergen en Rosendal. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bergen-Rosendal vergelijken en een Rødne Fjord Cruise ticket tussen Bergen en Rosendal boeken. Rødne Fjord Cruise verzorgt 14 overtochten per week naar Rosendal vanuit Bergen en de reistijd is 1 uur 55 min. Meer informatie over Rødne Fjord Cruise
1 uur 55 min
14 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Bergen? Waar komen de boten aan in Rosendal?

Haven van vertrek in Bergen

Rødne Fjord Cruise veerboten vertrekken naar Rosendal vanuit de volgende havens in Bergen:

Bergen
Kaart
Flesland
Kaart

Haven van aankomst in Rosendal

De schepen van Rødne Fjord Cruise komen aan in Rosendal in de volgende havens:

Rosendal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd