Brest
Rechtstreekse reis naar Ouessant met veerboot
Ouessant
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Brest naar Ouessant?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Brest naar Ouessant? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Brest naar Ouessant is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Brest naar Ouessant stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Brest naar Ouessant ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Penn Ar Bed, zodat u de Brest Ouessant ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Penn Ar Bed bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Brest naar Ouessant te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Brest - Ouessant

Haven van vertrek
Brest
Frankrijk
Bretagne
Haven van aankomst
Ouessant
Frankrijk
Bretagne
Afstand
45 km
Veerboot maatschappijen
Penn Ar Bed
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Brest en Ouessant?

Als u wilt reizen tussen Brest en Ouessant met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Penn Ar Bed die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Penn Ar Bed Brest Ouessant
Penn Ar Bed
De veerbootmaatschappij Penn Ar Bed verzorgt overtochten in Frankrijk en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Brest en Ouessant. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brest-Ouessant vergelijken en een Penn Ar Bed ticket tussen Brest en Ouessant boeken. Meer informatie over Penn Ar Bed

Waar vertrekken de veerboten in Brest? Waar komen de boten aan in Ouessant?

Haven van vertrek in Brest

Penn Ar Bed veerboten vertrekken naar Ouessant vanuit de volgende havens in Brest:

Brest - Penn Ar Bed
Kaart

Haven van aankomst in Ouessant

De schepen van Penn Ar Bed komen aan in Ouessant in de volgende havens:

Ile de Ouessant
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd