Aanbevolen route
Brindisi
Rechtstreekse reis naar Igoumenitsa met veerboot
Igoumenitsa
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Brindisi
Reizen met de veerboot naar Corfu
Corfu
Reizen met de veerboot naar Igoumenitsa
Igoumenitsa
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Brindisi naar Igoumenitsa is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Brindisi naar Igoumenitsa ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines of European Seaways, zodat u de Brindisi Igoumenitsa ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Brindisi naar Igoumenitsa te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Brindisi - Igoumenitsa

Haven van vertrek
Brindisi
Italië
Apulië
Haven van aankomst
Igoumenitsa
Griekenland
Epirus
Afstand
234 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Frequentie van overtochten
2 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
7 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Brindisi Igoumenitsa: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa wilt reizen, variëren de prijzen van €60 voor één persoon als u zonder auto reist tot €310 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Brindisi naar Igoumenitsa route is €140. De gemiddelde vaartijd van Brindisi naar Igoumenitsa is 7 uur 32 min. De langzaamste veerboten doen er 8 uur over om Igoumenitsa te bereiken, terwijl de snelste boten in 7 uur in Igoumenitsa aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:00 vanuit de haven van Brindisi. De laatste boot naar Igoumenitsa verlaat de haven van Brindisi om 22:00.

Gemiddelde prijs van een Brindisi naar Igoumenitsa ferry overtocht
€140
Prijsklasse van overtochten Brindisi Igoumenitsa (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€60 - €310
Gemiddelde reistijd Brindisi Igoumenitsa
7 uur 32 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Igoumenitsa
13:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Igoumenitsa
22:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Igoumenitsa
06:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Igoumenitsa
22:00

Waarom met de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Brindisi naar Igoumenitsa kan een handige en aangename optie zijn om in Igoumenitsa te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa een ideale manier van reizen is.

Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Brindisi en Igoumenitsa te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Brindisi verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Brindisi en Igoumenitsa zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Brindisi-Igoumenitsa in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Igoumenitsa op uw fiets om van de boot te stappen.
De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines ferry geniet u van een vlotte start vanuit Brindisi en vaart u met minder dan 40 km/u naar Igoumenitsa. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Brindisi-Igoumenitsa wel iets te kort!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Brindisi en Igoumenitsa?

Als u wilt reizen tussen Brindisi en Igoumenitsa met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Agoudimos Lines Brindisi Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines is een veerbootmaatschappij gevestigd in Patras, Griekenland. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Griekenland en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Igoumenitsa vergelijken en een Agoudimos Lines ticket tussen Brindisi en Igoumenitsa boeken. Meer informatie over Agoudimos Lines
European Seaways Brindisi Igoumenitsa
European Seaways
European Seaways is een in Europa gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt naar verschillende landen en regio's. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Igoumenitsa vergelijken en een European Seaways ticket tussen Brindisi en Igoumenitsa boeken. European Seaways verzorgt 6 overtochten per week naar Igoumenitsa vanuit Brindisi en de reistijd is 10 uur. Meer informatie over European Seaways
10 uur
6 overtochten per week
A-Ships Management Brindisi Igoumenitsa
A-Ships Management
De veerbootmaatschappij A-Ships Management verzorgt overtochten in Italië en Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Brindisi en Igoumenitsa. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Igoumenitsa vergelijken en een A-Ships Management ticket tussen Brindisi en Igoumenitsa boeken. Meer informatie over A-Ships Management
Grimaldi Lines Brindisi Igoumenitsa
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines is opgericht in 1947 en gevestigd in Napels, Italië. Het biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Igoumenitsa vergelijken en een Grimaldi Lines ticket tussen Brindisi en Igoumenitsa boeken. Grimaldi Lines verzorgt 11 overtochten per week naar Igoumenitsa vanuit Brindisi en de reistijd is 7 uur 30 min. Meer informatie over Grimaldi Lines
7 uur 30 min
11 overtochten per week
Egnatia Seaways Brindisi Igoumenitsa
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten in de Egeïsche Zee aanbiedt tussen Griekenland en Turkije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Igoumenitsa vergelijken en een Egnatia Seaways ticket tussen Brindisi en Igoumenitsa boeken. Meer informatie over Egnatia Seaways
Endeavor Lines Brindisi Igoumenitsa
Endeavor Lines
Endeavor Lines is een veerbootmaatschappij uit Griekenland die overtochten aanbiedt naar verschillende bestemmingen in Griekenland, Turkije en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brindisi-Igoumenitsa vergelijken en een Endeavor Lines ticket tussen Brindisi en Igoumenitsa boeken. Meer informatie over Endeavor Lines

Waar vertrekken de veerboten in Brindisi? Waar komen de boten aan in Igoumenitsa?

Haven van vertrek in Brindisi

Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines veerboten vertrekken naar Igoumenitsa vanuit de volgende havens in Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kaart
Brindisi
Kaart

Haven van aankomst in Igoumenitsa

De schepen van Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways of Agoudimos Lines komen aan in Igoumenitsa in de volgende havens:

Igoumenitsa
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Brindisi en Igoumenitsa
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Brindisi naar Igoumenitsa gaat, duurt het minstens 7 uur 30 min om de 234 km tussen Brindisi en Igoumenitsa af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Brindisi en Igoumenitsa) en de veerbootmaatschappij (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways en Endeavor Lines). Momenteel zijn er 2 overtochten per dag van Brindisi naar Igoumenitsa met de veerboot.

Er zijn 6 scheepvaartmaatschappijen die Brindisi en Igoumenitsa met elkaar verbinden: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways en Endeavor Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Brindisi Igoumenitsa boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Brindisi en Igoumenitsa legt u 234 km af.

Om met de boot van Brindisi naar Igoumenitsa te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €60 voor de laagste prijs tot €310 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €140.

De eerste ferry vertrekt vanuit Brindisi om 13:00 naar Igoumenitsa.

De laatste ferry naar Igoumenitsa vertrekt meestal om 22:00 vanuit Brindisi.

Hoe is een Brindisi naar Igoumenitsa ferry overtocht?

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Brindisi naar Igoumenitsa eruit ziet. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Brindisi Igoumenitsa cruise aan boord van ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines of European Seaways, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Brindisi tot ontscheping in Igoumenitsa in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Brindisi en Igoumenitsa.

Instappen in Brindisi

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Brindisi Igoumenitsa ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Brindisi / U dient ruim van tevoren in de haven van Brindisi aan te komen. Controleer dit bij uw Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways of Agoudimos Lines maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Brindisi - Igoumenitsa / In de Brindisi ferry terminal, zoek naar de Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Igoumenitsa / In de veerbootterminal van Brindisi worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Leven aan boord van de veerboot tussen Brindisi en Igoumenitsa

Op het schip van Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways of Endeavor Lines heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ontschepen in Igoumenitsa

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Igoumenitsa:

  • De haven van Igoumenitsa is in zicht / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Igoumenitsa binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Igoumenitsa Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Igoumenitsa verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Igoumenitsa komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Igoumenitsa begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd