Brjanslaekur
Rechtstreekse reis naar Flatey met veerboot
Flatey
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Brjanslaekur naar Flatey?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Brjanslaekur naar Flatey? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Brjanslaekur naar Flatey is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Brjanslaekur naar Flatey stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Brjanslaekur naar Flatey ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Seatours, zodat u de Brjanslaekur Flatey ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Seatours bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Brjanslaekur naar Flatey te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Brjanslaekur - Flatey

Haven van vertrek
Brjanslaekur
Ijsland
Haven van aankomst
Flatey
Ijsland
Afstand
21 km
Veerboot maatschappijen
Seatours
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Brjanslaekur Flatey: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Brjanslaekur naar Flatey wilt reizen, variëren de prijzen van €19 voor één persoon als u zonder auto reist tot €25 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Brjanslaekur naar Flatey route is €23. De gemiddelde vaartijd van Brjanslaekur naar Flatey is 1 uur. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Flatey te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur in Flatey aankomen. De eerste ferry vertrekt om 12:00 vanuit de haven van Brjanslaekur. De laatste boot naar Flatey verlaat de haven van Brjanslaekur om 18:30.

Gemiddelde prijs van een Brjanslaekur naar Flatey ferry overtocht
€23
Prijsklasse van overtochten Brjanslaekur Flatey (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€19 - €25
Gemiddelde reistijd Brjanslaekur Flatey
1 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Flatey
12:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Flatey
18:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Flatey
13:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Flatey
19:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Brjanslaekur en Flatey?

Als u wilt reizen tussen Brjanslaekur en Flatey met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Seatours die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Seatours Brjanslaekur Flatey
Seatours
De veerbootmaatschappij Seatours verzorgt overtochten in Ijsland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Brjanslaekur en Flatey. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Brjanslaekur-Flatey vergelijken en een Seatours ticket tussen Brjanslaekur en Flatey boeken. Seatours verzorgt 14 overtochten per week naar Flatey vanuit Brjanslaekur en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Seatours
1 uur
14 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Brjanslaekur? Waar komen de boten aan in Flatey?

Haven van vertrek in Brjanslaekur

Seatours veerboten vertrekken naar Flatey vanuit de volgende havens in Brjanslaekur:

Brjanslaekur
Kaart

Haven van aankomst in Flatey

De schepen van Seatours komen aan in Flatey in de volgende havens:

Flatey
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd