Bueu
Rechtstreekse reis naar Ons met veerboot
Ons
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Bueu naar Ons?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Bueu naar Ons? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Bueu naar Ons is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Bueu naar Ons stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Bueu naar Ons ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Mar de Ons of Naviera Nabia, zodat u de Bueu Ons ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Mar de Ons of Naviera Nabia bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Bueu naar Ons te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Bueu - Ons

Haven van vertrek
Bueu
Spanje
Galicia
Haven van aankomst
Ons
Spanje
Galicia
Afstand
13 km
Veerboot maatschappijen
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frequentie van overtochten
7 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Bueu naar Ons?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Bueu naar Ons kan een handige en aangename optie zijn om in Ons te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Bueu naar Ons een ideale manier van reizen is.

Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Mar de Ons of Naviera Nabia ferry voor de 13 km tussen Bueu en Ons zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Ons bent aangekomen!
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Bueu naar Ons veel sneller per vliegtuig. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Aan de andere kant, tijdens de Bueu Ons overtocht op de Naviera Nabia of Mar de Ons ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Bueu Ons, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Mar de Ons of Naviera Nabia, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Bueu en Ons?

Als u wilt reizen tussen Bueu en Ons met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Mar de Ons of Naviera Nabia die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons is een in Spanje gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Galicische eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bueu-Ons vergelijken en een Mar de Ons ticket tussen Bueu en Ons boeken. Mar de Ons verzorgt 8 overtochten per week naar Ons vanuit Bueu en de reistijd is 55 min. Meer informatie over Mar de Ons
55 min
8 overtochten per week
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
De veerbootmaatschappij Naviera Nabia verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Bueu en Ons. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Bueu-Ons vergelijken en een Naviera Nabia ticket tussen Bueu en Ons boeken. Naviera Nabia verzorgt 6 overtochten per dag naar Ons vanuit Bueu en de reistijd is 55 min. Meer informatie over Naviera Nabia
55 min
6 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Bueu? Waar komen de boten aan in Ons?

Haven van vertrek in Bueu

Mar de Ons of Naviera Nabia veerboten vertrekken naar Ons vanuit de volgende havens in Bueu:

Bueu
Kaart

Haven van aankomst in Ons

De schepen van Naviera Nabia of Mar de Ons komen aan in Ons in de volgende havens:

Ons Island
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Bueu naar Ons gaat, duurt het minstens 55 min om de 13 km tussen Bueu en Ons af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Bueu en Ons) en de veerbootmaatschappij (Mar de Ons en Naviera Nabia). Momenteel zijn er 7 overtochten per dag van Bueu naar Ons met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Bueu en Ons met elkaar verbinden: Mar de Ons en Naviera Nabia.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijdens uw overtocht tussen Bueu en Ons legt u 13 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd