Met de veerboot van Cairnryan naar Noord-Ierland

Met de veerboot van Cairnryan naar Noord-Ierland is een uitstekende keuze! Cairnryan-Noord-Ierland veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Stena Line of P&O Ferries) die de havens van Larne, Belfast en Cairnryan aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Cairnryan Noord-Ierland ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Stena Line en P&O Ferries vergelijkt.

Veerboot Cairnryan Noord-Ierland in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Aantal overtochten
5 overtochten per dag
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Cairnryan Noord-Ierland veerboot routes

Op zoek naar een Cairnryan naar Noord-Ierland veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Cairnryan en Noord-Ierland te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van P&O Ferries of Stena Line bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Cairnryan, Belfast of Larne te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Cairnryan Noord-Ierland ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Stena Line of P&O Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Cairnryan en Noord-Ierland!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Cairnryan Noord-Ierland - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Cairnryan naar Noord-Ierland

Noord-Ierland: Aankomst per veerboot vanuit Cairnryan en verkenning van de regio

Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland, is een must-see. Wandel door het Titanic Quarter, waar het beroemde oceaanstomer werd gebouwd. Bezoek het Titanic Museum en verdiep je in de fascinerende geschiedenis van deze maritieme tragedie. En mis Belfast Castle niet, gelegen op een heuvel met een adembenemend uitzicht over de stad, en de prachtige Botanische Tuinen met hun Victoriaanse kassen.

Als je meer van het culturele erfgoed van Noord-Ierland wilt ontdekken, ga dan naar Derry / Londonderry. Dit is een van de oudste steden van Ierland en staat vol met historische bezienswaardigheden en monumenten. Wandel langs de goed bewaard gebleven stadsmuren rond de oude stad en dompel je onder in de levendige sfeer van de pubs en restaurants. En mis het Clock Tower Museum niet, dat het verhaal vertelt van de turbulente geschiedenis van de stad.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None