Caleta del Sebo
Rechtstreekse reis naar Haría met veerboot
Haría
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Caleta del Sebo naar Haría?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Caleta del Sebo naar Haría? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Caleta del Sebo naar Haría is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Caleta del Sebo naar Haría stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Caleta del Sebo naar Haría ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero, zodat u de Caleta del Sebo Haría ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Caleta del Sebo naar Haría te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Caleta del Sebo - Haría

Haven van vertrek
Caleta del Sebo
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Haría
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
5 km
Veerboot maatschappijen
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Frequentie van overtochten
19 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Caleta del Sebo Haría: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Caleta del Sebo naar Haría wilt reizen, variëren de prijzen van €15 voor één persoon als u zonder auto reist tot €15 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Caleta del Sebo naar Haría route is €15. De gemiddelde vaartijd van Caleta del Sebo naar Haría is 25 min. De langzaamste veerboten doen er 25 min over om Haría te bereiken, terwijl de snelste boten in 25 min in Haría aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Caleta del Sebo. De laatste boot naar Haría verlaat de haven van Caleta del Sebo om 10:00.

Gemiddelde prijs van een Caleta del Sebo naar Haría ferry overtocht
€15
Prijsklasse van overtochten Caleta del Sebo Haría (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€15 - €15
Gemiddelde reistijd Caleta del Sebo Haría
25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Haría
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Haría
10:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Haría
07:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Haría
10:25

Waarom met de veerboot van Caleta del Sebo naar Haría?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Caleta del Sebo naar Haría kan een handige en aangename optie zijn om in Haría te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Caleta del Sebo naar Haría een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Caleta del Sebo naar Haría te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero ferry voor de 5 km tussen Caleta del Sebo en Haría zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Haría bent aangekomen!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Caleta del Sebo Haría, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Caleta del Sebo en Haría?

Als u wilt reizen tussen Caleta del Sebo en Haría met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
De veerbootmaatschappij Biosfera Express verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Caleta del Sebo en Haría. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Caleta del Sebo-Haría vergelijken en een Biosfera Express ticket tussen Caleta del Sebo en Haría boeken. Biosfera Express verzorgt 9 overtochten per dag naar Haría vanuit Caleta del Sebo en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Biosfera Express
30 min
9 overtochten per dag
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
De veerbootmaatschappij Lineas Maritimas Romero verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Caleta del Sebo en Haría. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Caleta del Sebo-Haría vergelijken en een Lineas Maritimas Romero ticket tussen Caleta del Sebo en Haría boeken. Lineas Maritimas Romero verzorgt 10 overtochten per dag naar Haría vanuit Caleta del Sebo en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Lineas Maritimas Romero
30 min
10 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Caleta del Sebo? Waar komen de boten aan in Haría?

Haven van vertrek in Caleta del Sebo

Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero veerboten vertrekken naar Haría vanuit de volgende havens in Caleta del Sebo:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kaart

Haven van aankomst in Haría

De schepen van Lineas Maritimas Romero of Biosfera Express komen aan in Haría in de volgende havens:

Orzola
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Caleta del Sebo naar Haría gaat, duurt het minstens 30 min om de 5 km tussen Caleta del Sebo en Haría af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Caleta del Sebo en Haría) en de veerbootmaatschappij (Biosfera Express en Lineas Maritimas Romero). Momenteel zijn er 19 overtochten per dag van Caleta del Sebo naar Haría met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Caleta del Sebo en Haría met elkaar verbinden: Biosfera Express en Lineas Maritimas Romero.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Tijdens uw overtocht tussen Caleta del Sebo en Haría legt u 5 km af.

Om met de boot van Caleta del Sebo naar Haría te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €15 voor de laagste prijs tot €15 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €15.

De eerste ferry vertrekt vanuit Caleta del Sebo om 07:00 naar Haría.

De laatste ferry naar Haría vertrekt meestal om 10:00 vanuit Caleta del Sebo.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd