Cangas de Morrazo
Rechtstreekse reis naar Redondela met veerboot
Redondela
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Cangas de Morrazo naar Redondela?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Cangas de Morrazo naar Redondela? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Cangas de Morrazo naar Redondela is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Cangas de Morrazo naar Redondela stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Cangas de Morrazo naar Redondela ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Mar de Ons, zodat u de Cangas de Morrazo Redondela ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Mar de Ons bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Cangas de Morrazo naar Redondela te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Cangas de Morrazo - Redondela

Haven van vertrek
Cangas de Morrazo
Spanje
Galicia
Haven van aankomst
Redondela
Spanje
Galicia
Afstand
15 km
Veerboot maatschappijen
Mar de Ons
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Cangas de Morrazo en Redondela?

Als u wilt reizen tussen Cangas de Morrazo en Redondela met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Mar de Ons die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Mar de Ons Cangas de Morrazo Redondela
Mar de Ons
Mar de Ons is een in Spanje gevestigde veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Galicische eilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Cangas de Morrazo-Redondela vergelijken en een Mar de Ons ticket tussen Cangas de Morrazo en Redondela boeken. Meer informatie over Mar de Ons

Waar vertrekken de veerboten in Cangas de Morrazo? Waar komen de boten aan in Redondela?

Haven van vertrek in Cangas de Morrazo

Mar de Ons veerboten vertrekken naar Redondela vanuit de volgende havens in Cangas de Morrazo:

Cangas
Kaart

Haven van aankomst in Redondela

De schepen van Mar de Ons komen aan in Redondela in de volgende havens:

San Simon Island
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd