Capri
Rechtstreekse reis naar Positano met veerboot
Positano
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Capri naar Positano?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Capri naar Positano? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Capri naar Positano is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Capri naar Positano stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Capri naar Positano ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro, zodat u de Capri Positano ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Capri naar Positano te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Capri - Positano

Haven van vertrek
Capri
Italië
Campania
Haven van aankomst
Positano
Italië
Campania
Afstand
23 km
Veerboot maatschappijen
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Capri Positano: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Capri naar Positano wilt reizen, variëren de prijzen van €21 voor één persoon als u zonder auto reist tot €22 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Capri naar Positano route is €22. De gemiddelde vaartijd van Capri naar Positano is 40 min. De langzaamste veerboten doen er 50 min over om Positano te bereiken, terwijl de snelste boten in 30 min in Positano aankomen. De eerste ferry vertrekt om 11:15 vanuit de haven van Capri. De laatste boot naar Positano verlaat de haven van Capri om 17:32.

Gemiddelde prijs van een Capri naar Positano ferry overtocht
€22
Prijsklasse van overtochten Capri Positano (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€21 - €22
Gemiddelde reistijd Capri Positano
40 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Positano
11:15
Tijd laatste ferry vertrekt naar Positano
17:32
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Positano
11:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Positano
18:10

Waarom met de veerboot van Capri naar Positano?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Capri naar Positano kan een handige en aangename optie zijn om in Positano te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Capri naar Positano een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De overtocht naar Capri Positano is het tegenovergestelde! Veerboten van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Positano.
Geniet van zeer attent personeel
Elke minuut van de overtocht Capri-Positano, van inscheping in de haven van Capri tot ontscheping in Positano, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Ga tijdens de overtocht Capri-Positano naar de buitenruimtes van het schip van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Positano beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Capri en Positano?

Als u wilt reizen tussen Capri en Positano met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Capri-Positano vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Capri en Positano boeken. NLG - Navigazione Libera del Golfo verzorgt 3 overtochten per dag naar Positano vanuit Capri en de reistijd is 30 min. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo
30 min
3 overtochten per dag
Alicost Capri Positano
Alicost
De veerbootmaatschappij Alicost verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Capri en Positano. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Capri-Positano vergelijken en een Alicost ticket tussen Capri en Positano boeken. Meer informatie over Alicost
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
De veerbootmaatschappij Positano Jet verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Capri en Positano. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Capri-Positano vergelijken en een Positano Jet ticket tussen Capri en Positano boeken. Meer informatie over Positano Jet
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Alilauro is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden in de Tyrreense Zee, waaronder Ischia en Capri. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Capri-Positano vergelijken en een Alilauro ticket tussen Capri en Positano boeken. Alilauro verzorgt 7 overtochten per week naar Positano vanuit Capri en de reistijd is 1 uur 20 min. Meer informatie over Alilauro
1 uur 20 min
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Capri? Waar komen de boten aan in Positano?

Haven van vertrek in Capri

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro veerboten vertrekken naar Positano vanuit de volgende havens in Capri:

Capri
Kaart

Haven van aankomst in Positano

De schepen van Alilauro, Positano Jet, Alicost of NLG - Navigazione Libera del Golfo komen aan in Positano in de volgende havens:

Positano
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Capri naar Positano gaat, duurt het minstens 30 min om de 23 km tussen Capri en Positano af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Capri en Positano) en de veerbootmaatschappij (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet en Alilauro). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Capri naar Positano met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Capri en Positano met elkaar verbinden: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet en Alilauro.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Capri Positano boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Capri en Positano legt u 23 km af.

Om met de boot van Capri naar Positano te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €21 voor de laagste prijs tot €22 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €22.

De eerste ferry vertrekt vanuit Capri om 11:15 naar Positano.

De laatste ferry naar Positano vertrekt meestal om 17:32 vanuit Capri.

Hoe is een Capri naar Positano ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Capri naar Positano zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Capri tot het ontschepen in Positano, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet en Alilauro. U vindt hier ook praktische informatie over Capri en Positano.

Instappen in Capri

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Capri Positano ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Capri / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Capri. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Capri - Positano / In de Capri ferry terminal, zoek naar de NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Positano / Vanuit de veerbootterminal van Capri wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet of Alilauro om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Capri naar Positano

Aan boord van het schip van Alilauro, Positano Jet, Alicost of NLG - Navigazione Libera del Golfo kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Positano is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Positano:

  • De haven van Positano is in zicht / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. U hoeft zich niet te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Positano Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Capri naar Positano bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Positano uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Positano is van u / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Positano kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Positano begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd