Castellammare di Stabia
Rechtstreekse reis naar Positano met veerboot
Positano
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Castellammare di Stabia naar Positano?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Castellammare di Stabia naar Positano? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Castellammare di Stabia naar Positano is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Castellammare di Stabia naar Positano stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Castellammare di Stabia naar Positano ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals NLG - Navigazione Libera del Golfo of Alilauro, zodat u de Castellammare di Stabia Positano ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van NLG - Navigazione Libera del Golfo of Alilauro bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Castellammare di Stabia naar Positano te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Castellammare di Stabia - Positano

Haven van vertrek
Castellammare di Stabia
Italië
Campania
Haven van aankomst
Positano
Italië
Campania
Afstand
7 km
Veerboot maatschappijen
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Castellammare di Stabia naar Positano?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Castellammare di Stabia naar Positano kan een handige en aangename optie zijn om in Positano te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Castellammare di Stabia naar Positano een ideale manier van reizen is.

Uw fiets vervoeren is geen probleem
Reizen met uw fiets in een trein, vliegtuig of bus wordt vaak een nachtmerrie omdat hij zo onhandelbaar is. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Castellammare di Stabia-Positano in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Positano op uw fiets om van de boot te stappen.
Geniet van zeer attent personeel
Elke minuut van de overtocht Castellammare di Stabia-Positano, van inscheping in de haven van Castellammare di Stabia tot ontscheping in Positano, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van NLG - Navigazione Libera del Golfo of Alilauro tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Castellammare di Stabia en Positano te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is gemakkelijker. Zodra u Castellammare di Stabia verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Positano vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Castellammare di Stabia en Positano zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Castellammare di Stabia en Positano?

Als u wilt reizen tussen Castellammare di Stabia en Positano met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder NLG - Navigazione Libera del Golfo of Alilauro die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Castellammare di Stabia Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Castellammare di Stabia-Positano vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Castellammare di Stabia en Positano boeken. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo
Alilauro Castellammare di Stabia Positano
Alilauro
Alilauro is een in Italië gevestigde veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Italiaanse eilanden in de Tyrreense Zee, waaronder Ischia en Capri. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Castellammare di Stabia-Positano vergelijken en een Alilauro ticket tussen Castellammare di Stabia en Positano boeken. Meer informatie over Alilauro

Waar vertrekken de veerboten in Castellammare di Stabia? Waar komen de boten aan in Positano?

Haven van vertrek in Castellammare di Stabia

NLG - Navigazione Libera del Golfo of Alilauro veerboten vertrekken naar Positano vanuit de volgende havens in Castellammare di Stabia:

Castellammare di Stabia
Kaart

Haven van aankomst in Positano

De schepen van Alilauro of NLG - Navigazione Libera del Golfo komen aan in Positano in de volgende havens:

Positano
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Castellammare di Stabia en Positano met elkaar verbinden: NLG - Navigazione Libera del Golfo en Alilauro.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro.

Tijdens uw overtocht tussen Castellammare di Stabia en Positano legt u 7 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd