Castlebay
Rechtstreekse reis naar Lochboisdale met veerboot
Lochboisdale
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Castlebay naar Lochboisdale?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Castlebay naar Lochboisdale? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Castlebay naar Lochboisdale is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Castlebay naar Lochboisdale stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Castlebay naar Lochboisdale ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Caledonian MacBrayne, zodat u de Castlebay Lochboisdale ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Caledonian MacBrayne bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Castlebay naar Lochboisdale te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Castlebay - Lochboisdale

Haven van vertrek
Castlebay
Verenigd Koninkrijk
Schotland
Haven van aankomst
Lochboisdale
Verenigd Koninkrijk
Schotland
Afstand
25 km
Veerboot maatschappijen
Caledonian MacBrayne
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Castlebay en Lochboisdale?

Als u wilt reizen tussen Castlebay en Lochboisdale met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Caledonian MacBrayne die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Caledonian MacBrayne Castlebay Lochboisdale
Caledonian MacBrayne
De veerbootmaatschappij Caledonian MacBrayne verzorgt overtochten in Verenigd Koninkrijk en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Castlebay en Lochboisdale. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Castlebay-Lochboisdale vergelijken en een Caledonian MacBrayne ticket tussen Castlebay en Lochboisdale boeken. Meer informatie over Caledonian MacBrayne

Waar vertrekken de veerboten in Castlebay? Waar komen de boten aan in Lochboisdale?

Haven van vertrek in Castlebay

Caledonian MacBrayne veerboten vertrekken naar Lochboisdale vanuit de volgende havens in Castlebay:

Castlebay
Kaart

Haven van aankomst in Lochboisdale

De schepen van Caledonian MacBrayne komen aan in Lochboisdale in de volgende havens:

Lochboisdale
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd