Aanbevolen route
Chalki
Rechtstreekse reis naar Anafi met veerboot
Anafi
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Chalki
Reizen met de veerboot naar Diafani
Diafani
Reizen met de veerboot naar Anafi
Anafi
Prijzen zoeken
Chalki
Reizen met de veerboot naar Santorini
Santorini
Reizen met de veerboot naar Anafi
Anafi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Chalki naar Anafi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Chalki naar Anafi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Chalki naar Anafi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Chalki naar Anafi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Chalki naar Anafi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line of Sea Jets, zodat u de Chalki Anafi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Chalki naar Anafi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Chalki - Anafi

Haven van vertrek
Chalki
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
165 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
11 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Chalki Anafi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Chalki naar Anafi wilt reizen, variëren de prijzen van €21 voor één persoon als u zonder auto reist tot €165 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Chalki naar Anafi route is €93. De gemiddelde vaartijd van Chalki naar Anafi is 9 uur 32 min. De langzaamste veerboten doen er 10 uur 35 min over om Anafi te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur 30 min in Anafi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 17:00 vanuit de haven van Chalki. De laatste boot naar Anafi verlaat de haven van Chalki om 19:00.

Gemiddelde prijs van een Chalki naar Anafi ferry overtocht
€93
Prijsklasse van overtochten Chalki Anafi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€21 - €165
Gemiddelde reistijd Chalki Anafi
9 uur 32 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Anafi
17:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Anafi
19:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Anafi
01:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Anafi
05:35

Waarom met de veerboot van Chalki naar Anafi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Chalki naar Anafi kan een handige en aangename optie zijn om in Anafi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Chalki naar Anafi een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Chalki naar Anafi optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Chalki-Anafi in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Anafi op uw fiets om van de boot te stappen.
Veerboten zijn ideaal voor gezinnen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Chalki naar Anafi te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Chalki verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Anafi vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Chalki en Anafi zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Chalki en Anafi?

Als u wilt reizen tussen Chalki en Anafi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Chalki Anafi
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Chalki-Anafi en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Chalki-Anafi vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Chalki en Anafi boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Anafi vanuit Chalki en de reistijd is 11 uur. Meer informatie over ANEK Lines
11 uur
2 overtochten per week
Blue Star Ferries Chalki Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Chalki-Anafi en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Chalki-Anafi vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Chalki en Anafi boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Chalki? Waar komen de boten aan in Anafi?

Haven van vertrek in Chalki

ANEK Lines of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Anafi vanuit de volgende havens in Chalki:

Chalki
Kaart

Haven van aankomst in Anafi

De schepen van Blue Star Ferries of ANEK Lines komen aan in Anafi in de volgende havens:

Anafi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Chalki naar Anafi gaat, duurt het minstens 11 uur om de 165 km tussen Chalki en Anafi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Chalki en Anafi) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Chalki naar Anafi met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Chalki en Anafi met elkaar verbinden: ANEK Lines en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Tijdens uw overtocht tussen Chalki en Anafi legt u 165 km af.

Om met de boot van Chalki naar Anafi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €21 voor de laagste prijs tot €165 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €93.

De eerste ferry vertrekt vanuit Chalki om 17:00 naar Anafi.

De laatste ferry naar Anafi vertrekt meestal om 19:00 vanuit Chalki.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd