Met de veerboot van Chalki naar Attica

Met de veerboot van Chalki naar Attica is een uitstekende keuze! Chalki-Attica veerboten worden verzorgd door 3 rederijen (ANEK Lines, Blue Star Ferries of Aigaion Pelagos) die de havens van Athene en Chalki aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Chalki Attica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van ANEK Lines, Blue Star Ferries en Aigaion Pelagos vergelijkt.

Veerboot Chalki Attica in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal overtochten
2 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
3
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Chalki Attica veerboot routes

Op zoek naar een Chalki naar Attica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Chalki en Attica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries of ANEK Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Chalki of Athene te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Chalki Attica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder ANEK Lines, Blue Star Ferries of Aigaion Pelagos. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Chalki en Attica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Chalki Attica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Chalki naar Attica

Attica: Aankomst per veerboot vanuit Chalki en verkenning van de regio

Begin je reis in Athene, de bruisende hoofdstad van Griekenland. Hier mag je de iconische Akropolis niet missen, met zijn oude tempels zoals het Parthenon en het Erechtheion die een adembenemend uitzicht over de stad bieden. Wandel door de charmante steegjes van Plaka, de historische wijk van Athene, en ontdek leuke boetiekjes, traditionele restaurants en verborgen schatten. Vergeet niet het Akropolismuseum te bezoeken om meer te leren over de fascinerende geschiedenis van deze oude stad.

Als je de drukte van Athene even wilt ontvluchten, neem dan de veerboot van Piraeus naar het eiland Salamis, slechts 20 minuten uit de kust. Hier kun je de ruïnes verkennen van de oude Griekse stad Salamis, beroemd om zijn historische veldslag tegen de Perzen. Je kunt ook gebruikmaken van de pittoreske stranden van Salamis om te ontspannen en te zwemmen in het kristalheldere water van de Egeïsche Zee.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None