Aanbevolen route
Cherbourg
Rechtstreekse reis naar Dublin met veerboot
Dublin
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Cherbourg
Reizen met de veerboot naar Rosslare
Rosslare
Reizen met de trein, bus naar Dublin
Dublin
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Cherbourg naar Dublin?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Cherbourg naar Dublin? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Cherbourg naar Dublin is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Cherbourg naar Dublin stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Cherbourg naar Dublin ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries of Stena Line, zodat u de Cherbourg Dublin ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Irish Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Cherbourg naar Dublin te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Cherbourg - Dublin

Haven van vertrek
Cherbourg
Frankrijk
Normandië
Haven van aankomst
Dublin
Ierland
Afstand
523 km
Veerboot maatschappijen
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
18 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Cherbourg Dublin: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Cherbourg naar Dublin wilt reizen, variëren de prijzen van €98 voor één persoon als u zonder auto reist tot €752 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Cherbourg naar Dublin route is €268. De gemiddelde vaartijd van Cherbourg naar Dublin is 19 uur 14 min. De langzaamste veerboten doen er 19 uur 15 min over om Dublin te bereiken, terwijl de snelste boten in 19 uur in Dublin aankomen. De eerste ferry vertrekt om 16:30 vanuit de haven van Cherbourg. De laatste boot naar Dublin verlaat de haven van Cherbourg om 18:30.

Gemiddelde prijs van een Cherbourg naar Dublin ferry overtocht
€268
Prijsklasse van overtochten Cherbourg Dublin (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€98 - €752
Gemiddelde reistijd Cherbourg Dublin
19 uur 14 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Dublin
16:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Dublin
18:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Dublin
10:45
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Dublin
12:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Cherbourg en Dublin?

Als u wilt reizen tussen Cherbourg en Dublin met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Irish Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Irish Ferries Cherbourg Dublin
Irish Ferries
Irish Ferries verzorgt scheepvaartdiensten tussen Ierland en Groot-Brittannië en Ierland en Frankrijk. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Cherbourg-Dublin vergelijken en een Irish Ferries ticket tussen Cherbourg en Dublin boeken. Irish Ferries verzorgt 3 overtochten per week naar Dublin vanuit Cherbourg en de reistijd is 18 uur 20 min. Meer informatie over Irish Ferries
18 uur 20 min
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Cherbourg? Waar komen de boten aan in Dublin?

Haven van vertrek in Cherbourg

Irish Ferries veerboten vertrekken naar Dublin vanuit de volgende havens in Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Kaart

Haven van aankomst in Dublin

De schepen van Irish Ferries komen aan in Dublin in de volgende havens:

Dublin Ferries Terminal 1
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Cherbourg en Dublin
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Cherbourg naar Dublin gaat, duurt het minstens 18 uur 20 min om de 523 km tussen Cherbourg en Dublin af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Cherbourg en Dublin) en de veerbootmaatschappij (Irish Ferries). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Cherbourg naar Dublin met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Cherbourg en Dublin met elkaar verbinden: Irish Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Om met de boot van Cherbourg naar Dublin te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €98 voor de laagste prijs tot €752 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €268.

De eerste ferry vertrekt vanuit Cherbourg om 16:30 naar Dublin.

De laatste ferry naar Dublin vertrekt meestal om 18:30 vanuit Cherbourg.

Veerboten Cherbourg Dublin - vergelijk en boek je ticket | Vivanoda

Toeristische gids voor de veerbootreis van Cherbourg naar Dublin

Wat kan men bezoeken en doen in Dublin?

Om uw rondleiding door Dublin te beginnen, gaat u naar het beroemde Guinness Storehouse, een oude brouwerij die nu een biermuseum is geworden. Hier kunt u leren over de geschiedenis van Guinness en genieten van een pint van Ierlands beroemde zwarte bier terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over de stad.

Ga daarna naar Trinity College om het beroemde Book of Kells te bekijken, een rijkelijk verlucht manuscript uit de 9e eeuw. Ook de bibliotheek van het Trinity College, met zijn plafondhoge planken vol houten boeken, mag u niet missen.

Voor een meer culturele ervaring bezoekt u de wijk Temple Bar, bekend om zijn levendige pubs, straatartiesten en kunstgalerijen. Patrick's Cathedral, de grootste kerk van Ierland, die wordt beschouwd als een juweel van gotische architectuur.

Voor een ontspannende wandeling gaat u ten slotte naar St Stephen's Green, waar u de goed onderhouden tuinen en historische standbeelden kunt bewonderen. En vergeet natuurlijk niet de culinaire hoogstandjes van Dublin te proeven, zoals Irish stew, scones en de beroemde fish and chips.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd