Met de veerboot van Cherbourg naar Verenigd Koninkrijk

Met de veerboot van Cherbourg naar Verenigd Koninkrijk is een uitstekende keuze! Cherbourg-Verenigd Koninkrijk veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Brittany Ferries of Condor Ferries) die de havens van Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth en Cherbourg aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Cherbourg Verenigd Koninkrijk ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Brittany Ferries en Condor Ferries vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 3 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Cherbourg Verenigd Koninkrijk bootreis te plannen.

Veerboot Cherbourg Verenigd Koninkrijk in cijfers

Landen
Frankrijk
Verenigd Koninkrijk
Aantal overtochten
3 overtochten per dag
Aantal havens
5
Aantal veerbootverbindingen
4
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Cherbourg Verenigd Koninkrijk veerboot routes

Op zoek naar een Cherbourg naar Verenigd Koninkrijk veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Cherbourg en Verenigd Koninkrijk te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Condor Ferries of Brittany Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Cherbourg, Portsmouth, Poole, Jersey of Guernsey te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Cherbourg Verenigd Koninkrijk ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Brittany Ferries of Condor Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 4 veerboot routes tussen Cherbourg en Verenigd Koninkrijk!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Cherbourg Verenigd Koninkrijk - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Cherbourg naar Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk: Veerbootreis en ontdekking van het land

Bediende havens
Het VK heeft verschillende grote havens die worden aangedaan door veerbootmaatschappijen. De belangrijkste ferryhavens in het VK zijn Portsmouth, Plymouth, Poole, Southampton, Dover, Newhaven, Harwich en Liverpool. Vanuit deze havens kunt u overtochten maken naar verschillende bestemmingen in Europa, waaronder Frankrijk, Spanje, Nederland, Ierland en nog veel meer.

Veerbootmaatschappijen
Er zijn verschillende veerbootmaatschappijen die Britse havens aandoen. De bekendste zijn Brittany Ferries, P&O Ferries, DFDS Seaways, Irish Ferries, Stena Line en Corsica Linea. Elk van deze maatschappijen biedt verschillende tarieven en dienstregelingen, dus het is belangrijk om te vergelijken voordat u uw reis boekt.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None