Chios
Rechtstreekse reis naar Cesme met veerboot
Cesme
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Chios naar Cesme?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Chios naar Cesme? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Chios naar Cesme is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Chios naar Cesme stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Chios naar Cesme ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Ertürk Lines of Turyol, zodat u de Chios Cesme ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Ertürk Lines of Turyol bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Chios naar Cesme te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Chios - Cesme

Haven van vertrek
Chios
Griekenland
Noord-Egeïsche eilanden
Haven van aankomst
Cesme
Turkije
Afstand
15 km
Veerboot maatschappijen
Ertürk Lines, Turyol
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Chios Cesme: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Chios naar Cesme wilt reizen, variëren de prijzen van €36 voor één persoon als u zonder auto reist tot €192 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Chios naar Cesme route is €112. De gemiddelde vaartijd van Chios naar Cesme is 35 min. De langzaamste veerboten doen er 35 min over om Cesme te bereiken, terwijl de snelste boten in 35 min in Cesme aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:30 vanuit de haven van Chios. De laatste boot naar Cesme verlaat de haven van Chios om 18:00.

Gemiddelde prijs van een Chios naar Cesme ferry overtocht
€112
Prijsklasse van overtochten Chios Cesme (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€36 - €192
Gemiddelde reistijd Chios Cesme
35 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Cesme
08:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Cesme
18:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Cesme
09:05
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Cesme
19:35

Waarom met de veerboot van Chios naar Cesme?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Chios naar Cesme kan een handige en aangename optie zijn om in Cesme te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Chios naar Cesme een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De overtocht naar Chios Cesme is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van Ertürk Lines of Turyol, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Cesme.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Chios en Cesme te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Chios verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Cesme vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Chios en Cesme zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Chios naar Cesme te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Chios en Cesme?

Als u wilt reizen tussen Chios en Cesme met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Ertürk Lines of Turyol die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Ertürk Lines Chios Cesme
Ertürk Lines
De veerbootmaatschappij Ertürk Lines verzorgt overtochten in Turkije en Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Chios en Cesme. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Chios-Cesme vergelijken en een Ertürk Lines ticket tussen Chios en Cesme boeken. Ertürk Lines verzorgt 7 overtochten per week naar Cesme vanuit Chios en de reistijd is 20 min. Meer informatie over Ertürk Lines
20 min
7 overtochten per week
Turyol Chios Cesme
Turyol
De veerbootmaatschappij Turyol verzorgt overtochten in Turkije en Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Chios en Cesme. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Chios-Cesme vergelijken en een Turyol ticket tussen Chios en Cesme boeken. Turyol verzorgt 3 overtochten per dag naar Cesme vanuit Chios en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Turyol
40 min
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Chios? Waar komen de boten aan in Cesme?

Haven van vertrek in Chios

Ertürk Lines of Turyol veerboten vertrekken naar Cesme vanuit de volgende havens in Chios:

Chios
Kaart

Haven van aankomst in Cesme

De schepen van Turyol of Ertürk Lines komen aan in Cesme in de volgende havens:

Cesme
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Chios naar Cesme gaat, duurt het minstens 20 min om de 15 km tussen Chios en Cesme af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Chios en Cesme) en de veerbootmaatschappij (Ertürk Lines en Turyol). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Chios naar Cesme met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Chios en Cesme met elkaar verbinden: Ertürk Lines en Turyol.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Ertürk Lines, Turyol.

Tijdens uw overtocht tussen Chios en Cesme legt u 15 km af.

Om met de boot van Chios naar Cesme te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €36 voor de laagste prijs tot €192 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €112.

De eerste ferry vertrekt vanuit Chios om 08:30 naar Cesme.

De laatste ferry naar Cesme vertrekt meestal om 18:00 vanuit Chios.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd