Met de veerboot van Chios naar Cycladen eilanden

Met de veerboot van Chios naar Cycladen eilanden is een uitstekende keuze! Chios-Cycladen eilanden veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Hellenic Seaways) die de havens van Syros, Mykonos en Chios aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Chios Cycladen eilanden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Hellenic Seaways vergelijkt.

Veerboot Chios Cycladen eilanden in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal overtochten
4 overtochten per week
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Chios Cycladen eilanden veerboot routes

Op zoek naar een Chios naar Cycladen eilanden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Chios en Cycladen eilanden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Hellenic Seaways bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Chios, Mykonos of Syros te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Chios Cycladen eilanden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Hellenic Seaways. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Chios en Cycladen eilanden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Chios Cycladen eilanden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Chios naar Cycladen eilanden

Cycladen eilanden: Aankomst per veerboot vanuit Chios en verkenning van de regio

De inschepingshavens voor de Cycladische eilanden liggen voornamelijk in de stad Athene, Piraeus. Veerbootmaatschappijen bieden regelmatige afvaarten naar populaire bestemmingen zoals Mykonos, Santorini, Naxos, Paros en vele andere. De reistijd kan variëren afhankelijk van de bestemming, maar over het algemeen duurt de reis ongeveer 3-6 uur.

Door te kiezen voor een veerboot kunt u genieten van het prachtige landschap van de Egeïsche Zee, terwijl u het gedoe van een vliegreis vermijdt. Veerboten zijn ook een goede optie als u met uw auto of motor wilt reizen, aangezien de meeste veerbootmaatschappijen vervoersdiensten voor voertuigen aanbieden.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None