Ciutadella de Menorca
Rechtstreekse reis naar Alcudia met veerboot
Alcudia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ciutadella de Menorca naar Alcudia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ciutadella de Menorca naar Alcudia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ciutadella de Menorca naar Alcudia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ciutadella de Menorca naar Alcudia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ciutadella de Menorca naar Alcudia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines of Trasmed, zodat u de Ciutadella de Menorca Alcudia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ciutadella de Menorca naar Alcudia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ciutadella de Menorca - Alcudia

Haven van vertrek
Ciutadella de Menorca
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Alcudia
Spanje
De Balearen
Afstand
62 km
Veerboot maatschappijen
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ciutadella de Menorca Alcudia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ciutadella de Menorca naar Alcudia wilt reizen, variëren de prijzen van €12 voor één persoon als u zonder auto reist tot €230 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ciutadella de Menorca naar Alcudia route is €137. De gemiddelde vaartijd van Ciutadella de Menorca naar Alcudia is 1 uur 27 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur over om Alcudia te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur in Alcudia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 10:00 vanuit de haven van Ciutadella de Menorca. De laatste boot naar Alcudia verlaat de haven van Ciutadella de Menorca om 21:00.

Gemiddelde prijs van een Ciutadella de Menorca naar Alcudia ferry overtocht
€137
Prijsklasse van overtochten Ciutadella de Menorca Alcudia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€12 - €230
Gemiddelde reistijd Ciutadella de Menorca Alcudia
1 uur 27 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Alcudia
10:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Alcudia
21:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Alcudia
12:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Alcudia
23:00

Waarom met de veerboot van Ciutadella de Menorca naar Alcudia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ciutadella de Menorca naar Alcudia kan een handige en aangename optie zijn om in Alcudia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ciutadella de Menorca naar Alcudia een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Alles in onze maatschappij moet snel gaan. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries ferry voor de 62 km tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Misschien vindt u uw overtocht Ciutadella de Menorca-Alcudia wel iets te kort!
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Ciutadella de Menorca tot Alcudia, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Ciutadella de Menorca naar Alcudia te komen. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Integendeel, op het traject Ciutadella de Menorca-Alcudia aan boord van de ferry van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia?

Als u wilt reizen tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Ciutadella de Menorca Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ciutadella de Menorca-Alcudia vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 12 overtochten per week naar Alcudia vanuit Ciutadella de Menorca en de reistijd is 1 uur 50 min. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
1 uur 50 min
12 overtochten per week
Trasmed Ciutadella de Menorca Alcudia
Trasmed
De veerbootmaatschappij Trasmed verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ciutadella de Menorca en Alcudia. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ciutadella de Menorca-Alcudia vergelijken en een Trasmed ticket tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia boeken. Meer informatie over Trasmed
Menorca Lines Ciutadella de Menorca Alcudia
Menorca Lines
De veerbootmaatschappij Menorca Lines verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ciutadella de Menorca en Alcudia. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ciutadella de Menorca-Alcudia vergelijken en een Menorca Lines ticket tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia boeken. Meer informatie over Menorca Lines
Iscomar Ciutadella de Menorca Alcudia
Iscomar
De veerbootmaatschappij Iscomar verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Ciutadella de Menorca en Alcudia. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ciutadella de Menorca-Alcudia vergelijken en een Iscomar ticket tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia boeken. Meer informatie over Iscomar
Baleària Ciutadella de Menorca Alcudia
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ciutadella de Menorca-Alcudia vergelijken en een Baleària ticket tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia boeken. Baleària verzorgt 4 overtochten per dag naar Alcudia vanuit Ciutadella de Menorca en de reistijd is 1 uur 10 min. Meer informatie over Baleària
1 uur 10 min
4 overtochten per dag
Corsica Ferries Ciutadella de Menorca Alcudia
Corsica Ferries
Corsica Ferries is een Frans-Italiaanse veerbootmaatschappij die Corsica en Sardinië bedient vanuit Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ciutadella de Menorca-Alcudia vergelijken en een Corsica Ferries ticket tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia boeken. Meer informatie over Corsica Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Ciutadella de Menorca? Waar komen de boten aan in Alcudia?

Haven van vertrek in Ciutadella de Menorca

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries veerboten vertrekken naar Alcudia vanuit de volgende havens in Ciutadella de Menorca:

Ciutadella
Kaart
Ciutadella
Kaart

Haven van aankomst in Alcudia

De schepen van Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed of Acciona Trasmediterránea komen aan in Alcudia in de volgende havens:

La Alcudia
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ciutadella de Menorca naar Alcudia gaat, duurt het minstens 1 uur 10 min om de 62 km tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia) en de veerbootmaatschappij (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària en Corsica Ferries). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Ciutadella de Menorca naar Alcudia met de veerboot.

Er zijn 6 scheepvaartmaatschappijen die Ciutadella de Menorca en Alcudia met elkaar verbinden: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària en Corsica Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Ciutadella de Menorca Alcudia boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Ciutadella de Menorca en Alcudia legt u 62 km af.

Om met de boot van Ciutadella de Menorca naar Alcudia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €12 voor de laagste prijs tot €230 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €137.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ciutadella de Menorca om 10:00 naar Alcudia.

De laatste ferry naar Alcudia vertrekt meestal om 21:00 vanuit Ciutadella de Menorca.

Hoe is een Ciutadella de Menorca naar Alcudia ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Ciutadella de Menorca naar Alcudia zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines of Trasmed, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Ciutadella de Menorca tot ontschepen in Alcudia. U vindt hier ook praktische informatie over Ciutadella de Menorca en Alcudia.

Instappen in Ciutadella de Menorca

Voordat uw Ciutadella de Menorca Alcudia ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Ciutadella de Menorca / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Ciutadella de Menorca. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Ciutadella de Menorca - Alcudia / Ga naar de balie van Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed of Acciona Trasmediterránea in de ferry terminal van Ciutadella de Menorca om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Alcudia / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Ciutadella de Menorca die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Ciutadella de Menorca naar Alcudia

Op het schip van Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària of Corsica Ferries heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

De ferry nadert Alcudia, ontschepen is aanstaande!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Alcudia:

  • Naderen van de haven van Alcudia / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Alcudia Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Ciutadella de Menorca naar Alcudia bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Alcudia uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Alcudia verkennen / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Als voetganger gaat het nog sneller. In Alcudia komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Alcudia serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd