Cork
Rechtstreekse reis naar Santander met vlucht, veerboot
Santander
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Cork naar Santander?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Cork naar Santander? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Cork naar Santander is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Cork naar Santander stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Cork naar Santander ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Brittany Ferries, zodat u de Cork Santander ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Brittany Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Cork naar Santander te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Cork - Santander

Haven van vertrek
Cork
Ierland
Haven van aankomst
Santander
Spanje
Cantabria
Afstand
1001 km
Veerboot maatschappijen
Brittany Ferries
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Cork en Santander?

Als u wilt reizen tussen Cork en Santander met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Brittany Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Brittany Ferries Cork Santander
Brittany Ferries
Brittany Ferries is een in Bretagne gevestigde scheepvaartmaatschappij die veerdiensten onderhoudt naar Engeland, Ierland en Spanje. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Cork-Santander vergelijken en een Brittany Ferries ticket tussen Cork en Santander boeken. Meer informatie over Brittany Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Cork? Waar komen de boten aan in Santander?

Haven van vertrek in Cork

Brittany Ferries veerboten vertrekken naar Santander vanuit de volgende havens in Cork:

Ringaskiddy Terminal Ferries
Kaart

Haven van aankomst in Santander

De schepen van Brittany Ferries komen aan in Santander in de volgende havens:

Santander
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd