Cuxhaven
Rechtstreekse reis naar Brunsbüttel met veerboot
Brunsbüttel
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Cuxhaven naar Brunsbüttel?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Cuxhaven naar Brunsbüttel? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Cuxhaven naar Brunsbüttel is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Cuxhaven naar Brunsbüttel stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Cuxhaven naar Brunsbüttel ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Elb Link, zodat u de Cuxhaven Brunsbüttel ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Elb Link bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Cuxhaven naar Brunsbüttel te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Cuxhaven - Brunsbüttel

Haven van vertrek
Cuxhaven
Duitsland
Nedersaksen
Haven van aankomst
Brunsbüttel
Duitsland
Sleeswijk-Holstein
Afstand
26 km
Veerboot maatschappijen
Elb Link
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Cuxhaven en Brunsbüttel?

Als u wilt reizen tussen Cuxhaven en Brunsbüttel met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Elb Link die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Elb Link Cuxhaven Brunsbüttel
Elb Link
De veerbootmaatschappij Elb Link verzorgt overtochten in Duitsland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Cuxhaven en Brunsbüttel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Cuxhaven-Brunsbüttel vergelijken en een Elb Link ticket tussen Cuxhaven en Brunsbüttel boeken. Meer informatie over Elb Link

Waar vertrekken de veerboten in Cuxhaven? Waar komen de boten aan in Brunsbüttel?

Haven van vertrek in Cuxhaven

Elb Link veerboten vertrekken naar Brunsbüttel vanuit de volgende havens in Cuxhaven:

Cuxhaven
Kaart

Haven van aankomst in Brunsbüttel

De schepen van Elb Link komen aan in Brunsbüttel in de volgende havens:

Brunsbuttel
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd