Diafani
Rechtstreekse reis naar Chalki met veerboot
Chalki
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Diafani naar Chalki?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Diafani naar Chalki? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Diafani naar Chalki is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Diafani naar Chalki stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Diafani naar Chalki ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets, zodat u de Diafani Chalki ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Diafani naar Chalki te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Diafani - Chalki

Haven van vertrek
Diafani
Griekenland
Dodekanesos
Haven van aankomst
Chalki
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
63 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Frequentie van overtochten
3 overtochten per week
Minimale overtochttijd
2 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Diafani Chalki: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Diafani naar Chalki wilt reizen, variëren de prijzen van €9 voor één persoon als u zonder auto reist tot €65 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Diafani naar Chalki route is €38. De gemiddelde vaartijd van Diafani naar Chalki is 1 uur 35 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 35 min over om Chalki te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 35 min in Chalki aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:40 vanuit de haven van Diafani. De laatste boot naar Chalki verlaat de haven van Diafani om 11:55.

Gemiddelde prijs van een Diafani naar Chalki ferry overtocht
€38
Prijsklasse van overtochten Diafani Chalki (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€9 - €65
Gemiddelde reistijd Diafani Chalki
1 uur 35 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Chalki
09:40
Tijd laatste ferry vertrekt naar Chalki
11:55
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Chalki
11:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Chalki
13:30

Waarom met de veerboot van Diafani naar Chalki?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Diafani naar Chalki kan een handige en aangename optie zijn om in Chalki te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Diafani naar Chalki een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Diafani naar Chalki veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Diafani Chalki overtocht op de Sea Jets, Blue Star Ferries of ANEK Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Diafani Chalki, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Ga tijdens de overtocht Diafani-Chalki naar de buitenruimtes van het schip van ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets om diep adem te halen. De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Chalki aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Diafani en Chalki?

Als u wilt reizen tussen Diafani en Chalki met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Diafani Chalki
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Diafani-Chalki en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Diafani-Chalki vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Diafani en Chalki boeken. ANEK Lines verzorgt 3 overtochten per week naar Chalki vanuit Diafani en de reistijd is 2 uur 10 min. Meer informatie over ANEK Lines
2 uur 10 min
3 overtochten per week
Blue Star Ferries Diafani Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Diafani-Chalki en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Diafani-Chalki vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Diafani en Chalki boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries
Sea Jets Diafani Chalki
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Diafani-Chalki vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Diafani en Chalki boeken. Meer informatie over Sea Jets

Waar vertrekken de veerboten in Diafani? Waar komen de boten aan in Chalki?

Haven van vertrek in Diafani

ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets veerboten vertrekken naar Chalki vanuit de volgende havens in Diafani:

Diafani
Kaart

Haven van aankomst in Chalki

De schepen van Sea Jets, Blue Star Ferries of ANEK Lines komen aan in Chalki in de volgende havens:

Chalki
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Diafani naar Chalki gaat, duurt het minstens 2 uur 10 min om de 63 km tussen Diafani en Chalki af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Diafani en Chalki) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Blue Star Ferries en Sea Jets). Momenteel zijn er 3 overtochten per week van Diafani naar Chalki met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Diafani en Chalki met elkaar verbinden: ANEK Lines, Blue Star Ferries en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Diafani Chalki boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Diafani en Chalki legt u 63 km af.

Om met de boot van Diafani naar Chalki te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €9 voor de laagste prijs tot €65 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €38.

De eerste ferry vertrekt vanuit Diafani om 09:40 naar Chalki.

De laatste ferry naar Chalki vertrekt meestal om 11:55 vanuit Diafani.

Hoe is een Diafani naar Chalki ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Diafani en Chalki eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Diafani tot het ontschepen in Chalki, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries en Sea Jets. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Diafani en Chalki.

Instappen in Diafani

Voordat u vertrekt op uw Diafani Chalki ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aanmelding in de haven van Diafani / U dient ruim van tevoren in de haven van Diafani aan te komen. Controleer dit bij uw Sea Jets, Blue Star Ferries of ANEK Lines maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Diafani - Chalki / In Diafani presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Sea Jets, Blue Star Ferries of ANEK Lines in de veerbootterminal van Diafani. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Chalki / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Diafani die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van ANEK Lines, Blue Star Ferries of Sea Jets om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Overtocht van Diafani naar Chalki: aan boord van het schip...

Aan boord van het schip van Sea Jets, Blue Star Ferries of ANEK Lines kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Chalki

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Chalki:

  • De veerboot vaart de haven van Chalki binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Chalki binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Diafani naar Chalki bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Chalki uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Chalki is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Chalki is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Chalki wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd