Aanbevolen route
Dieppe
Rechtstreekse reis naar Newhaven met veerboot
Newhaven
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Dieppe
Reizen met de bus, carpooling, trein naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, vlucht naar Londen
Londen
Reizen met de bus, carpooling naar Newhaven
Newhaven
Prijzen zoeken
Dieppe
Reizen met de bus naar Londen
Londen
Reizen met de bus, carpooling naar Newhaven
Newhaven
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Dieppe naar Newhaven?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Dieppe naar Newhaven? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Dieppe naar Newhaven is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Dieppe naar Newhaven stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Dieppe naar Newhaven ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals DFDS Seaways of Transmanche Ferries, zodat u de Dieppe Newhaven ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Transmanche Ferries of DFDS Seaways bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Dieppe naar Newhaven te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Dieppe - Newhaven

Haven van vertrek
Dieppe
Frankrijk
Normandië
Haven van aankomst
Newhaven
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
121 km
Veerboot maatschappijen
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
4 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Dieppe Newhaven: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Dieppe naar Newhaven wilt reizen, variëren de prijzen van €39 voor één persoon als u zonder auto reist tot €316 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Dieppe naar Newhaven route is €105. De gemiddelde vaartijd van Dieppe naar Newhaven is 4 uur 18 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 1 min over om Newhaven te bereiken, terwijl de snelste boten in 4 uur in Newhaven aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:30 vanuit de haven van Dieppe. De laatste boot naar Newhaven verlaat de haven van Dieppe om 23:59.

Gemiddelde prijs van een Dieppe naar Newhaven ferry overtocht
€105
Prijsklasse van overtochten Dieppe Newhaven (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€39 - €316
Gemiddelde reistijd Dieppe Newhaven
4 uur 18 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Newhaven
06:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Newhaven
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Newhaven
03:31
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Newhaven
22:15

Waarom met de veerboot van Dieppe naar Newhaven?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Dieppe naar Newhaven kan een handige en aangename optie zijn om in Newhaven te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Dieppe naar Newhaven een ideale manier van reizen is.

Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Dieppe naar Newhaven te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Dieppe verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Newhaven vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Dieppe en Newhaven zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Dieppe naar Newhaven te komen. Het probleem is dat u enkele uren vastzit in uw stoel. Integendeel, op het traject Dieppe-Newhaven aan boord van de ferry van Transmanche Ferries of DFDS Seaways hebt u volop mogelijkheden om u te vermaken, rond te lopen op het buitendek en in de zomer zelfs te zonnebaden. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Dieppe Newhaven, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Transmanche Ferries of DFDS Seaways, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Dieppe en Newhaven?

Als u wilt reizen tussen Dieppe en Newhaven met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Transmanche Ferries of DFDS Seaways die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
De veerbootmaatschappij Transmanche Ferries verzorgt overtochten in Frankrijk en Verenigd Koninkrijk en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Dieppe en Newhaven. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Dieppe-Newhaven vergelijken en een Transmanche Ferries ticket tussen Dieppe en Newhaven boeken. Meer informatie over Transmanche Ferries
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
DFDS Seaways is een veerbootmaatschappij gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, die passagiers- en voertuigdiensten verzorgt tussen havens in Noord-Europa, waaronder de havens van Dover, Antwerpen en Calais in het Verenigd Koninkrijk, maar ook tussen de havens van Oslo en Kopenhagen, tussen havens in Noorwegen en Zweden, en andere havens in Europa. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Dieppe-Newhaven vergelijken en een DFDS Seaways ticket tussen Dieppe en Newhaven boeken. DFDS Seaways verzorgt 3 overtochten per dag naar Newhaven vanuit Dieppe en de reistijd is 4 uur. Meer informatie over DFDS Seaways
4 uur
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Dieppe? Waar komen de boten aan in Newhaven?

Haven van vertrek in Dieppe

Transmanche Ferries of DFDS Seaways veerboten vertrekken naar Newhaven vanuit de volgende havens in Dieppe:

Dieppe - Gare Maritime
Kaart

Haven van aankomst in Newhaven

De schepen van DFDS Seaways of Transmanche Ferries komen aan in Newhaven in de volgende havens:

Newhaven Ferry Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Dieppe naar Newhaven gaat, duurt het minstens 4 uur om de 121 km tussen Dieppe en Newhaven af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Dieppe en Newhaven) en de veerbootmaatschappij (Transmanche Ferries en DFDS Seaways). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Dieppe naar Newhaven met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Dieppe en Newhaven met elkaar verbinden: Transmanche Ferries en DFDS Seaways.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

Tijdens uw overtocht tussen Dieppe en Newhaven legt u 121 km af.

Om met de boot van Dieppe naar Newhaven te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €39 voor de laagste prijs tot €316 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €105.

De eerste ferry vertrekt vanuit Dieppe om 06:30 naar Newhaven.

De laatste ferry naar Newhaven vertrekt meestal om 23:59 vanuit Dieppe.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd