Dikili
Rechtstreekse reis naar Mytilene met veerboot
Mytilene
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Dikili naar Mytilene?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Dikili naar Mytilene? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Dikili naar Mytilene is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Dikili naar Mytilene stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Dikili naar Mytilene ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Nel Lines, zodat u de Dikili Mytilene ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Nel Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Dikili naar Mytilene te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Dikili - Mytilene

Haven van vertrek
Dikili
Turkije
Haven van aankomst
Mytilene
Griekenland
Noord-Egeïsche eilanden
Afstand
29 km
Veerboot maatschappijen
Nel Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Dikili en Mytilene?

Als u wilt reizen tussen Dikili en Mytilene met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Nel Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Nel Lines Dikili Mytilene
Nel Lines
De veerbootmaatschappij Nel Lines verzorgt overtochten in Griekenland en Turkije en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Dikili en Mytilene. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Dikili-Mytilene vergelijken en een Nel Lines ticket tussen Dikili en Mytilene boeken. Meer informatie over Nel Lines

Waar vertrekken de veerboten in Dikili? Waar komen de boten aan in Mytilene?

Haven van vertrek in Dikili

Nel Lines veerboten vertrekken naar Mytilene vanuit de volgende havens in Dikili:

Dikili
Kaart

Haven van aankomst in Mytilene

De schepen van Nel Lines komen aan in Mytilene in de volgende havens:

Mytilene
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd