Met de veerboot van Dublin naar Engeland

Met de veerboot van Dublin naar Engeland is een uitstekende keuze! Dublin-Engeland veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (P&O Ferries of Seatruck Ferries) die de havens van Heysham, Liverpool en Dublin aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Dublin Engeland ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van P&O Ferries en Seatruck Ferries vergelijkt.

Veerboot Dublin Engeland in cijfers

Landen
Ierland
Verenigd Koninkrijk
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Dublin Engeland veerboot routes

Op zoek naar een Dublin naar Engeland veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Dublin en Engeland te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Seatruck Ferries of P&O Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Dublin, Liverpool of Heysham te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Dublin Engeland ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder P&O Ferries of Seatruck Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Dublin en Engeland!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Dublin Engeland - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Dublin naar Engeland

Engeland: Aankomst per veerboot vanuit Dublin en verkenning van de regio

Een van de populairste havens voor veerbootreizen naar Engeland is Calais, gelegen in Noord-Frankrijk. Van daaruit bent u in slechts 90 minuten in Dover, in het zuiden van Engeland. Dover staat bekend om zijn beroemde witte kliffen, maar ook om zijn bruisende haven die reizigers tal van mogelijkheden biedt.

Een andere populaire haven voor veerbootreizen naar Engeland is Plymouth, gelegen in het zuidwesten van Engeland. Plymouth biedt een verscheidenheid aan toeristische attracties, waaronder de Plymouth Hoe, een prachtige waterkant met een prachtig uitzicht op de oceaan. U kunt ook een bezoek brengen aan het National Marine Aquarium, een van de grootste aquaria in Europa, of aan het Royal Navy Museum.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None