Dubrovnik
Rechtstreekse reis naar Stari Grad met veerboot
Stari Grad
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Dubrovnik naar Stari Grad?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Dubrovnik naar Stari Grad? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Dubrovnik naar Stari Grad is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Dubrovnik naar Stari Grad stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Dubrovnik naar Stari Grad ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Jadrolinija, zodat u de Dubrovnik Stari Grad ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Jadrolinija bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Dubrovnik naar Stari Grad te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Dubrovnik - Stari Grad

Haven van vertrek
Dubrovnik
Kroatië
Dubrovnik-Neretva
Haven van aankomst
Stari Grad
Kroatië
Split-Dalmatië
Afstand
137 km
Veerboot maatschappijen
Jadrolinija
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Dubrovnik en Stari Grad?

Als u wilt reizen tussen Dubrovnik en Stari Grad met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Jadrolinija die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Jadrolinija Dubrovnik Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija is een veerbootmaatschappij uit Split, Kroatië. Zij is opgericht in 1947 en biedt overtochten naar verschillende bestemmingen in Kroatië en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Dubrovnik-Stari Grad vergelijken en een Jadrolinija ticket tussen Dubrovnik en Stari Grad boeken. Meer informatie over Jadrolinija

Waar vertrekken de veerboten in Dubrovnik? Waar komen de boten aan in Stari Grad?

Haven van vertrek in Dubrovnik

Jadrolinija veerboten vertrekken naar Stari Grad vanuit de volgende havens in Dubrovnik:

Dubrovnik
Kaart

Haven van aankomst in Stari Grad

De schepen van Jadrolinija komen aan in Stari Grad in de volgende havens:

Stari Grad
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd