Met de veerboot van Durres naar Friuli-Venezia Giulia

Met de veerboot van Durres naar Friuli-Venezia Giulia is een uitstekende keuze! Durres-Friuli-Venezia Giulia veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Adria Ferries) die de havens van Triëst en Durres aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Durres Friuli-Venezia Giulia ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Adria Ferries vergelijkt.

Veerboot Durres Friuli-Venezia Giulia in cijfers

Landen
Albanië
Italië
Aantal overtochten
1 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Durres Friuli-Venezia Giulia veerboot routes

Op zoek naar een Durres naar Friuli-Venezia Giulia veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Durres en Friuli-Venezia Giulia te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Adria Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Durres of Triëst te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Durres Friuli-Venezia Giulia ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Adria Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Durres en Friuli-Venezia Giulia!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Durres Friuli-Venezia Giulia - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Durres naar Friuli-Venezia Giulia

Friuli-Venezia Giulia: Aankomst per veerboot vanuit Durres en verkenning van de regio

De belangrijkste stad van de regio is Triëst, een cultureel en architectonisch juweeltje. Begin je bezoek bij het Miramare kasteel, gelegen aan de kust. Met zijn verzorgde tuinen en adembenemend uitzicht op zee is dit kasteel een ideale plek om een wandeling te maken en je terug in de tijd te wanen. Ga vervolgens naar Piazza Unità d'Italia, het belangrijkste plein van Triëst, omzoomd met majestueuze gebouwen en met een adembenemend uitzicht op zee. Mis het historische café Caffè degli Specchi niet, waar je kunt genieten van een heerlijke koffie terwijl je de levendige sfeer van het plein opsnuift.

Een andere parel in de regio is de stad Udine, bekend om zijn middeleeuwse en renaissance architectuur. Slenter door de smalle straatjes van het historische centrum en bewonder de pracht en praal van het Piazza della Libertà, met zijn fontein en imposante Apollozuil. Mis het Castello di Udine niet, een vijftiende-eeuws fort met panoramisch uitzicht over de stad. Stop voor een unieke culinaire ervaring bij een plaatselijke osteria en proef regionale specialiteiten zoals San Daniele ham en Montasio kaas.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None