Favignana
Rechtstreekse reis naar Levanzo met veerboot
Levanzo
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Favignana naar Levanzo?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Favignana naar Levanzo? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Favignana naar Levanzo is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Favignana naar Levanzo stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Favignana naar Levanzo ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Favignana Levanzo ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Favignana naar Levanzo te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Favignana - Levanzo

Haven van vertrek
Favignana
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Levanzo
Italië
Sicilië
Afstand
8 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
10 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Favignana Levanzo: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Favignana naar Levanzo wilt reizen, variëren de prijzen van €5 voor één persoon als u zonder auto reist tot €60 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Favignana naar Levanzo route is €22. De gemiddelde vaartijd van Favignana naar Levanzo is 31 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur 35 min over om Levanzo te bereiken, terwijl de snelste boten in 10 min in Levanzo aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:30 vanuit de haven van Favignana. De laatste boot naar Levanzo verlaat de haven van Favignana om 15:10.

Gemiddelde prijs van een Favignana naar Levanzo ferry overtocht
€22
Prijsklasse van overtochten Favignana Levanzo (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€5 - €60
Gemiddelde reistijd Favignana Levanzo
31 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Levanzo
07:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Levanzo
15:10
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Levanzo
07:40
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Levanzo
16:15

Waarom met de veerboot van Favignana naar Levanzo?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Favignana naar Levanzo kan een handige en aangename optie zijn om in Levanzo te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Favignana naar Levanzo een ideale manier van reizen is.

Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Favignana, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Liberty Lines of Siremar en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Levanzo aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Wanneer we op vakantie gaan aan zee, zoeken we over het algemeen zoveel mogelijk het uitzicht op zee op (in het restaurant, in het hotel, tijdens een wandeling...). Tijdens de overtocht naar Favignana Levanzo, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Liberty Lines of Siremar, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. Omgekeerd is een boottocht Favignana Levanzo ultra-ontspannend. Veerboten van Liberty Lines of Siremar zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Levanzo ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Favignana en Levanzo?

Als u wilt reizen tussen Favignana en Levanzo met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Favignana Levanzo
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Favignana-Levanzo vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Favignana en Levanzo boeken. Liberty Lines verzorgt 10 overtochten per dag naar Levanzo vanuit Favignana en de reistijd is 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
10 min
10 overtochten per dag
Siremar Favignana Levanzo
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Favignana-Levanzo vergelijken en een Siremar ticket tussen Favignana en Levanzo boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Favignana? Waar komen de boten aan in Levanzo?

Haven van vertrek in Favignana

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Levanzo vanuit de volgende havens in Favignana:

Favignana
Kaart

Haven van aankomst in Levanzo

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Levanzo in de volgende havens:

Levanzo
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Favignana naar Levanzo gaat, duurt het minstens 10 min om de 8 km tussen Favignana en Levanzo af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Favignana en Levanzo) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 10 overtochten per dag van Favignana naar Levanzo met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Favignana en Levanzo met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Favignana en Levanzo legt u 8 km af.

Om met de boot van Favignana naar Levanzo te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €5 voor de laagste prijs tot €60 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €22.

De eerste ferry vertrekt vanuit Favignana om 07:30 naar Levanzo.

De laatste ferry naar Levanzo vertrekt meestal om 15:10 vanuit Favignana.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd