Favignana
Rechtstreekse reis naar Marsala met veerboot
Marsala
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Favignana naar Marsala?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Favignana naar Marsala? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Favignana naar Marsala is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Favignana naar Marsala stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Favignana naar Marsala ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines, zodat u de Favignana Marsala ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Favignana naar Marsala te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Favignana - Marsala

Haven van vertrek
Favignana
Italië
Sicilië
Haven van aankomst
Marsala
Italië
Sicilië
Afstand
17 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines
Frequentie van overtochten
5 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Favignana Marsala: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Favignana naar Marsala wilt reizen, variëren de prijzen van €9 voor één persoon als u zonder auto reist tot €9 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Favignana naar Marsala route is €9. De gemiddelde vaartijd van Favignana naar Marsala is 30 min. De langzaamste veerboten doen er 30 min over om Marsala te bereiken, terwijl de snelste boten in 30 min in Marsala aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:50 vanuit de haven van Favignana. De laatste boot naar Marsala verlaat de haven van Favignana om 18:00.

Gemiddelde prijs van een Favignana naar Marsala ferry overtocht
€9
Prijsklasse van overtochten Favignana Marsala (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€9 - €9
Gemiddelde reistijd Favignana Marsala
30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Marsala
07:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Marsala
18:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Marsala
08:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Marsala
18:30

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Favignana en Marsala?

Als u wilt reizen tussen Favignana en Marsala met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Favignana Marsala
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Favignana-Marsala vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Favignana en Marsala boeken. Liberty Lines verzorgt 5 overtochten per dag naar Marsala vanuit Favignana en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Liberty Lines
30 min
5 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Favignana? Waar komen de boten aan in Marsala?

Haven van vertrek in Favignana

Liberty Lines veerboten vertrekken naar Marsala vanuit de volgende havens in Favignana:

Favignana
Kaart

Haven van aankomst in Marsala

De schepen van Liberty Lines komen aan in Marsala in de volgende havens:

Marsala
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd