Filicudi
Rechtstreekse reis naar Milazzo met veerboot
Milazzo
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Filicudi naar Milazzo?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Filicudi naar Milazzo? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Filicudi naar Milazzo is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Filicudi naar Milazzo stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Filicudi naar Milazzo ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines of Siremar, zodat u de Filicudi Milazzo ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines of Siremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Filicudi naar Milazzo te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Filicudi - Milazzo

Haven van vertrek
Filicudi
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Milazzo
Italië
Sicilië
Afstand
69 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines, Siremar
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Filicudi Milazzo: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Filicudi naar Milazzo wilt reizen, variëren de prijzen van €19 voor één persoon als u zonder auto reist tot €128 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Filicudi naar Milazzo route is €53. De gemiddelde vaartijd van Filicudi naar Milazzo is 3 uur 30 min. De langzaamste veerboten doen er 5 uur over om Milazzo te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 10 min in Milazzo aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:50 vanuit de haven van Filicudi. De laatste boot naar Milazzo verlaat de haven van Filicudi om 16:55.

Gemiddelde prijs van een Filicudi naar Milazzo ferry overtocht
€53
Prijsklasse van overtochten Filicudi Milazzo (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€19 - €128
Gemiddelde reistijd Filicudi Milazzo
3 uur 30 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Milazzo
06:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Milazzo
16:55
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Milazzo
09:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Milazzo
19:30

Waarom met de veerboot van Filicudi naar Milazzo?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Filicudi naar Milazzo kan een handige en aangename optie zijn om in Milazzo te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Filicudi naar Milazzo een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Filicudi naar Milazzo optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. Omgekeerd is een boottocht Filicudi Milazzo ultra-ontspannend. Veerboten van Liberty Lines of Siremar zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Milazzo ongetwijfeld uitgerust.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Milazzo of waar dan ook te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Filicudi Milazzo overtocht op de Siremar of Liberty Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Filicudi en Milazzo?

Als u wilt reizen tussen Filicudi en Milazzo met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines of Siremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Filicudi Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Filicudi-Milazzo vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Filicudi en Milazzo boeken. Liberty Lines verzorgt 3 overtochten per dag naar Milazzo vanuit Filicudi en de reistijd is 2 uur 10 min. Meer informatie over Liberty Lines
2 uur 10 min
3 overtochten per dag
Siremar Filicudi Milazzo
Siremar
Siremar werd opgericht in 1960 en heeft zijn hoofdkantoor in Milazzo, Italië. Het bedrijf bedient de Eolische eilanden en de havens van Sicilië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Filicudi-Milazzo vergelijken en een Siremar ticket tussen Filicudi en Milazzo boeken. Meer informatie over Siremar

Waar vertrekken de veerboten in Filicudi? Waar komen de boten aan in Milazzo?

Haven van vertrek in Filicudi

Liberty Lines of Siremar veerboten vertrekken naar Milazzo vanuit de volgende havens in Filicudi:

Filicudi
Kaart

Haven van aankomst in Milazzo

De schepen van Siremar of Liberty Lines komen aan in Milazzo in de volgende havens:

Milazzo
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Filicudi naar Milazzo gaat, duurt het minstens 2 uur 10 min om de 69 km tussen Filicudi en Milazzo af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Filicudi en Milazzo) en de veerbootmaatschappij (Liberty Lines en Siremar). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Filicudi naar Milazzo met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Filicudi en Milazzo met elkaar verbinden: Liberty Lines en Siremar.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Liberty Lines, Siremar.

Tijdens uw overtocht tussen Filicudi en Milazzo legt u 69 km af.

Om met de boot van Filicudi naar Milazzo te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €19 voor de laagste prijs tot €128 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €53.

De eerste ferry vertrekt vanuit Filicudi om 06:50 naar Milazzo.

De laatste ferry naar Milazzo vertrekt meestal om 16:55 vanuit Filicudi.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd