Flamanville
Rechtstreekse reis naar Guernsey met veerboot
Guernsey
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Flamanville naar Guernsey?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Flamanville naar Guernsey? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Flamanville naar Guernsey is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Flamanville naar Guernsey stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Flamanville naar Guernsey ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Manche Îles Express, zodat u de Flamanville Guernsey ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Manche Îles Express bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Flamanville naar Guernsey te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Flamanville - Guernsey

Haven van vertrek
Flamanville
Frankrijk
Normandië
Haven van aankomst
Guernsey
Verenigd Koninkrijk
Kanaaleilanden
Afstand
52 km
Veerboot maatschappijen
Manche Îles Express
Frequentie van overtochten
5 overtochten per week
Minimale overtochttijd
1 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Flamanville Guernsey: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Flamanville naar Guernsey wilt reizen, variëren de prijzen van €22 voor één persoon als u zonder auto reist tot €44 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Flamanville naar Guernsey route is €36. De gemiddelde vaartijd van Flamanville naar Guernsey is 1 uur 20 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur 20 min over om Guernsey te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur 20 min in Guernsey aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:00 vanuit de haven van Flamanville. De laatste boot naar Guernsey verlaat de haven van Flamanville om 20:50.

Gemiddelde prijs van een Flamanville naar Guernsey ferry overtocht
€36
Prijsklasse van overtochten Flamanville Guernsey (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€22 - €44
Gemiddelde reistijd Flamanville Guernsey
1 uur 20 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Guernsey
09:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Guernsey
20:50
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Guernsey
09:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Guernsey
21:10

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Flamanville en Guernsey?

Als u wilt reizen tussen Flamanville en Guernsey met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Manche Îles Express die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Manche Îles Express Flamanville Guernsey
Manche Îles Express
De Normandische scheepvaartmaatschappij Manche Iles Express, opgericht in 2005 dankzij de steun van de Conseil Général de la Manche, verzorgt regelmatige diensten tussen Flamanville en Guernsey en meer in het algemeen tussen de Cotentin en de Kanaaleilanden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Flamanville-Guernsey vergelijken en een Manche Îles Express ticket tussen Flamanville en Guernsey boeken. Manche Îles Express verzorgt 5 overtochten per week naar Guernsey vanuit Flamanville en de reistijd is 1 uur 10 min. Meer informatie over Manche Îles Express
1 uur 10 min
5 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Flamanville? Waar komen de boten aan in Guernsey?

Haven van vertrek in Flamanville

Manche Îles Express veerboten vertrekken naar Guernsey vanuit de volgende havens in Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Kaart

Haven van aankomst in Guernsey

De schepen van Manche Îles Express komen aan in Guernsey in de volgende havens:

Saint Peter Guernsey Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd