Folegandros
Rechtstreekse reis naar Anafi met veerboot
Anafi
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Folegandros naar Anafi?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Folegandros naar Anafi? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Folegandros naar Anafi is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Folegandros naar Anafi stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Folegandros naar Anafi ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets, zodat u de Folegandros Anafi ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Folegandros naar Anafi te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Folegandros - Anafi

Haven van vertrek
Folegandros
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Anafi
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
82 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 10 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Folegandros Anafi: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Folegandros naar Anafi wilt reizen, variëren de prijzen van €21 voor één persoon als u zonder auto reist tot €112 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Folegandros naar Anafi route is €66. De gemiddelde vaartijd van Folegandros naar Anafi is 2 uur 20 min. De langzaamste veerboten doen er 2 uur 20 min over om Anafi te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 20 min in Anafi aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:05 vanuit de haven van Folegandros.

Gemiddelde prijs van een Folegandros naar Anafi ferry overtocht
€66
Prijsklasse van overtochten Folegandros Anafi (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€21 - €112
Gemiddelde reistijd Folegandros Anafi
2 uur 20 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Anafi
13:05
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Anafi
15:25

Waarom met de veerboot van Folegandros naar Anafi?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Folegandros naar Anafi kan een handige en aangename optie zijn om in Anafi te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Folegandros naar Anafi een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Folegandros tot Anafi, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Folegandros-Anafi naar de buitenruimtes van het schip van ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Anafi beginnen.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Op de Folegandros Anafi ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Anafi beperkt zijn in uw bewegingen. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Folegandros en Anafi?

Als u wilt reizen tussen Folegandros en Anafi met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Folegandros Anafi
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Folegandros-Anafi en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Anafi vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Folegandros en Anafi boeken. Meer informatie over ANEK Lines
LANE Sea Line Folegandros Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Anafi vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Folegandros en Anafi boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Sea Jets Folegandros Anafi
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Anafi vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Folegandros en Anafi boeken. Sea Jets verzorgt 2 overtochten per week naar Anafi vanuit Folegandros en de reistijd is 5 uur 10 min. Meer informatie over Sea Jets
5 uur 10 min
2 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Folegandros? Waar komen de boten aan in Anafi?

Haven van vertrek in Folegandros

ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets veerboten vertrekken naar Anafi vanuit de volgende havens in Folegandros:

Folegandros
Kaart

Haven van aankomst in Anafi

De schepen van Sea Jets, LANE Sea Line of ANEK Lines komen aan in Anafi in de volgende havens:

Anafi
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Folegandros naar Anafi gaat, duurt het minstens 5 uur 10 min om de 82 km tussen Folegandros en Anafi af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Folegandros en Anafi) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, LANE Sea Line en Sea Jets). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Folegandros naar Anafi met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Folegandros en Anafi met elkaar verbinden: ANEK Lines, LANE Sea Line en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Folegandros Anafi boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Folegandros en Anafi legt u 82 km af.

Om met de boot van Folegandros naar Anafi te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €21 voor de laagste prijs tot €112 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €66.

De eerste ferry vertrekt vanuit Folegandros om 13:05 naar Anafi.

Hoe is een Folegandros naar Anafi ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Folegandros en Anafi eruit zou zien. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Folegandros tot ontschepen in Anafi. U vindt hier ook praktische informatie over Folegandros en Anafi.

Instappen in Folegandros

Voordat u vertrekt op uw Folegandros Anafi ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Folegandros / U dient ruim van tevoren in de haven van Folegandros aan te komen. Controleer dit bij uw Sea Jets, LANE Sea Line of ANEK Lines maatschappij. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Folegandros - Anafi / In de Folegandros ferry terminal, zoek naar de ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Anafi / Vanuit de veerbootterminal van Folegandros wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Folegandros naar Anafi

Op het schip van ANEK Lines, LANE Sea Line of Sea Jets heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

De ferry nadert Anafi, ontschepen is aanstaande!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Anafi:

  • De haven van Anafi is in zicht / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Anafi Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Folegandros naar Anafi bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Anafi uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Anafi verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger gaat het nog sneller. In Anafi komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk is uw vakantie in Anafi begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd