Folegandros
Rechtstreekse reis naar Sikinos met veerboot
Sikinos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Folegandros naar Sikinos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Folegandros naar Sikinos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Folegandros naar Sikinos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Folegandros naar Sikinos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Folegandros naar Sikinos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets of Zante Ferries, zodat u de Folegandros Sikinos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Folegandros naar Sikinos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Folegandros - Sikinos

Haven van vertrek
Folegandros
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Sikinos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
19 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries
Frequentie van overtochten
7 overtochten per week
Minimale overtochttijd
40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Folegandros Sikinos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Folegandros naar Sikinos wilt reizen, variëren de prijzen van €5 voor één persoon als u zonder auto reist tot €36 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Folegandros naar Sikinos route is €14. De gemiddelde vaartijd van Folegandros naar Sikinos is 38 min. De langzaamste veerboten doen er 40 min over om Sikinos te bereiken, terwijl de snelste boten in 30 min in Sikinos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:40 vanuit de haven van Folegandros. De laatste boot naar Sikinos verlaat de haven van Folegandros om 16:10.

Gemiddelde prijs van een Folegandros naar Sikinos ferry overtocht
€14
Prijsklasse van overtochten Folegandros Sikinos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€5 - €36
Gemiddelde reistijd Folegandros Sikinos
38 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Sikinos
07:40
Tijd laatste ferry vertrekt naar Sikinos
16:10
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Sikinos
08:20
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Sikinos
16:50

Waarom met de veerboot van Folegandros naar Sikinos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Folegandros naar Sikinos kan een handige en aangename optie zijn om in Sikinos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Folegandros naar Sikinos een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Folegandros Sikinos, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Om wat zeelucht op te snuiven
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Ga tijdens de overtocht Folegandros-Sikinos naar de buitenruimtes van het schip van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Sikinos beginnen.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Varen met minder dan 40 km/u aan boord van een LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets ferry voor de 19 km tussen Folegandros en Sikinos zal een ontspannende stop zijn. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien vindt u uw overtocht Folegandros-Sikinos wel iets te kort!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Folegandros en Sikinos?

Als u wilt reizen tussen Folegandros en Sikinos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Folegandros Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Sikinos vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Folegandros en Sikinos boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Zante Ferries Folegandros Sikinos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Sikinos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Folegandros en Sikinos boeken. Zante Ferries verzorgt 4 overtochten per week naar Sikinos vanuit Folegandros en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Zante Ferries
40 min
4 overtochten per week
Hellenic Seaways Folegandros Sikinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Sikinos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Folegandros en Sikinos boeken. Hellenic Seaways verzorgt 1 overtochten per week naar Sikinos vanuit Folegandros en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Hellenic Seaways
40 min
1 overtochten per week
ANEK Lines Folegandros Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Folegandros-Sikinos en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Sikinos vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Folegandros en Sikinos boeken. Meer informatie over ANEK Lines
Sea Jets Folegandros Sikinos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Folegandros-Sikinos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Folegandros en Sikinos boeken. Sea Jets verzorgt 2 overtochten per week naar Sikinos vanuit Folegandros en de reistijd is 40 min. Meer informatie over Sea Jets
40 min
2 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Folegandros? Waar komen de boten aan in Sikinos?

Haven van vertrek in Folegandros

LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets veerboten vertrekken naar Sikinos vanuit de volgende havens in Folegandros:

Folegandros
Kaart

Haven van aankomst in Sikinos

De schepen van Sea Jets, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line komen aan in Sikinos in de volgende havens:

Sikinos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Folegandros naar Sikinos gaat, duurt het minstens 40 min om de 19 km tussen Folegandros en Sikinos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Folegandros en Sikinos) en de veerbootmaatschappij (LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines en Sea Jets). Momenteel zijn er 7 overtochten per week van Folegandros naar Sikinos met de veerboot.

Er zijn 5 scheepvaartmaatschappijen die Folegandros en Sikinos met elkaar verbinden: LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Folegandros Sikinos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Folegandros en Sikinos legt u 19 km af.

Om met de boot van Folegandros naar Sikinos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €5 voor de laagste prijs tot €36 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €14.

De eerste ferry vertrekt vanuit Folegandros om 07:40 naar Sikinos.

De laatste ferry naar Sikinos vertrekt meestal om 16:10 vanuit Folegandros.

Uw Folegandros naar Sikinos ferry ervaring

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Folegandros naar Sikinos eruit ziet. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets of Zante Ferries, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Folegandros tot ontschepen in Sikinos. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Folegandros en Sikinos.

Instappen in Folegandros

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Folegandros Sikinos ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Folegandros / U dient ruim van tevoren in de haven van Folegandros aan te komen. Controleer dit bij uw Sea Jets, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line maatschappij. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Folegandros - Sikinos / In Folegandros presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Sea Jets, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries of LANE Sea Line in de veerbootterminal van Folegandros. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Sikinos / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Folegandros die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van het schip tussen Folegandros en Sikinos

Op het schip van LANE Sea Line, Zante Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines of Sea Jets heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

De ferry nadert Sikinos, ontschepen is aanstaande!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Sikinos:

  • De veerboot vaart de haven van Sikinos binnen / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Sikinos vanaf het dek van de boot.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Sikinos Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Sikinos verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger gaat het nog sneller. Het douanepersoneel in de haven van Sikinos kan u een controle geven. Verlaat eindelijk de haven en Sikinos wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd