Formentera
Rechtstreekse reis naar Ibiza met veerboot
Ibiza
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Formentera naar Ibiza?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Formentera naar Ibiza? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Formentera naar Ibiza is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Formentera naar Ibiza stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Formentera naar Ibiza ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines of Aquabus, zodat u de Formentera Ibiza ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Formentera naar Ibiza te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Formentera - Ibiza

Haven van vertrek
Formentera
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Ibiza
Spanje
De Balearen
Afstand
24 km
Veerboot maatschappijen
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Formentera Ibiza: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Formentera naar Ibiza wilt reizen, variëren de prijzen van €21 voor één persoon als u zonder auto reist tot €79 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Formentera naar Ibiza route is €40. De gemiddelde vaartijd van Formentera naar Ibiza is 36 min. De langzaamste veerboten doen er 58 min over om Ibiza te bereiken, terwijl de snelste boten in 25 min in Ibiza aankomen. De eerste ferry vertrekt om 05:50 vanuit de haven van Formentera. De laatste boot naar Ibiza verlaat de haven van Formentera om 17:00.

Gemiddelde prijs van een Formentera naar Ibiza ferry overtocht
€40
Prijsklasse van overtochten Formentera Ibiza (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€21 - €79
Gemiddelde reistijd Formentera Ibiza
36 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ibiza
05:50
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ibiza
17:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ibiza
06:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ibiza
17:45

Waarom met de veerboot van Formentera naar Ibiza?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Formentera naar Ibiza kan een handige en aangename optie zijn om in Ibiza te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Formentera naar Ibiza een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Formentera Ibiza, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Formentera naar Ibiza optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
U hoeft zich niet te vervelen aan boord... in tegenstelling tot het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Formentera naar Ibiza te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Formentera Ibiza overtocht op de Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus of Mediterranea Pitiusa ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Formentera en Ibiza?

Als u wilt reizen tussen Formentera en Ibiza met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Mediterranea Pitiusa Formentera Ibiza
Mediterranea Pitiusa
De veerbootmaatschappij Mediterranea Pitiusa verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Formentera en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Formentera-Ibiza vergelijken en een Mediterranea Pitiusa ticket tussen Formentera en Ibiza boeken. Meer informatie over Mediterranea Pitiusa
Aquabus Formentera Ibiza
Aquabus
De veerbootmaatschappij Aquabus verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Formentera en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Formentera-Ibiza vergelijken en een Aquabus ticket tussen Formentera en Ibiza boeken. Meer informatie over Aquabus
Trasmapi Formentera Ibiza
Trasmapi
De veerbootmaatschappij Trasmapi verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Formentera en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Formentera-Ibiza vergelijken en een Trasmapi ticket tussen Formentera en Ibiza boeken. Meer informatie over Trasmapi
Baleària Formentera Ibiza
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Formentera-Ibiza vergelijken en een Baleària ticket tussen Formentera en Ibiza boeken. Meer informatie over Baleària
Formentera Lines Formentera Ibiza
Formentera Lines
De veerbootmaatschappij Formentera Lines verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Formentera en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Formentera-Ibiza vergelijken en een Formentera Lines ticket tussen Formentera en Ibiza boeken. Meer informatie over Formentera Lines

Waar vertrekken de veerboten in Formentera? Waar komen de boten aan in Ibiza?

Haven van vertrek in Formentera

Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines veerboten vertrekken naar Ibiza vanuit de volgende havens in Formentera:

Formentera La Savina
Kaart

Haven van aankomst in Ibiza

De schepen van Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus of Mediterranea Pitiusa komen aan in Ibiza in de volgende havens:

Ibiza Eivissa
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 5 scheepvaartmaatschappijen die Formentera en Ibiza met elkaar verbinden: Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària en Formentera Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Formentera Ibiza boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Formentera en Ibiza legt u 24 km af.

Om met de boot van Formentera naar Ibiza te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €21 voor de laagste prijs tot €79 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €40.

De eerste ferry vertrekt vanuit Formentera om 05:50 naar Ibiza.

De laatste ferry naar Ibiza vertrekt meestal om 17:00 vanuit Formentera.

Beleef een Formentera naar Ibiza ferry overtocht

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Formentera en Ibiza eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Formentera Ibiza cruise aan boord van Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines of Aquabus, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Formentera tot ontscheping in Ibiza in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Formentera en Ibiza.

Vertrek vanuit Formentera met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Formentera Ibiza ferry reis begint:

  • Aankomsttijd in de haven van Formentera / U moet binnen de door Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Formentera. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Formentera - Ibiza / In Formentera presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus of Mediterranea Pitiusa in de veerbootterminal van Formentera. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Ibiza / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Formentera die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van het schip tussen Formentera en Ibiza

Op het schip van Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària of Formentera Lines heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Ibiza is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Ibiza:

  • De veerboot vaart de haven van Ibiza binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Ibiza binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Ibiza Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Ibiza verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Ibiza kan u een controle geven. Verlaat eindelijk de haven en Ibiza wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd