Met de veerboot van Formia naar Pontijnse Eilanden

Met de veerboot van Formia naar Pontijnse Eilanden is een uitstekende keuze! Formia-Pontijnse Eilanden veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Laziomar) die de havens van Ponza, Ventotene en Formia aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Formia Pontijnse Eilanden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Laziomar vergelijkt.

Veerboot Formia Pontijnse Eilanden in cijfers

Landen
Italië
Aantal overtochten
4 overtochten per dag
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Formia Pontijnse Eilanden veerboot routes

Op zoek naar een Formia naar Pontijnse Eilanden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Formia en Pontijnse Eilanden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Laziomar bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Formia, Ventotene of Ponza te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Formia Pontijnse Eilanden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Laziomar. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Formia en Pontijnse Eilanden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Formia Pontijnse Eilanden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Formia naar Pontijnse Eilanden

Pontijnse Eilanden: Aankomst per veerboot vanuit Formia en verkenning van de regio

De Pontijnse archipel bestaat uit zes hoofdeilanden: Ponza, Ventotene, Palmarola, Zannone, Gavi en Santo Stefano. Elk van deze eilanden heeft zijn eigen charme en bijzondere kenmerken.

Laten we beginnen met Ponza, het grootste en meest ontwikkelde eiland van de archipel. Met zijn rustige baaien, kristalhelder water, steile kliffen en geheime grotten is Ponza een paradijs voor zwemmers en duikers. Bezoek zeker de Grotta di Pilato, een spectaculaire grot die alleen per boot bereikbaar is. Wandel door de smalle straatjes van Ponza en ontdek de pittoreske winkeltjes, visrestaurants en levendige cafés.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None