Met de veerboot van Funchal naar Canarische eilanden

Met de veerboot van Funchal naar Canarische eilanden is een uitstekende keuze! Funchal-Canarische eilanden veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Empresa de Navegação Madeirense) die de havens van Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas De Gran Canaria en Funchal aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Funchal Canarische eilanden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Empresa de Navegação Madeirense vergelijkt.

Veerboot Funchal Canarische eilanden in cijfers

Landen
Portugal
Spanje
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Funchal Canarische eilanden veerboot routes

Op zoek naar een Funchal naar Canarische eilanden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Funchal en Canarische eilanden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Empresa de Navegação Madeirense bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Funchal, Las Palmas De Gran Canaria of Santa Cruz de Tenerife te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Funchal Canarische eilanden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Empresa de Navegação Madeirense. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Funchal en Canarische eilanden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Funchal Canarische eilanden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Funchal naar Canarische eilanden

Canarische eilanden: Aankomst per veerboot vanuit Funchal en verkenning van de regio

Er zijn verschillende havens in Spanje van waaruit u een veerboot naar de Canarische Eilanden kunt nemen, waaronder Cádiz, Huelva, Almería en Malaga. U kunt ook een veerboot nemen vanuit Portugal of Marokko. De reistijd varieert afhankelijk van de bestemming, maar over het algemeen duurt het tussen de 24 en 48 uur om de Canarische Eilanden vanaf het Spaanse vasteland te bereiken.

Een van de belangrijkste veerbootmaatschappijen in deze regio is Naviera Armas. Deze biedt verbindingen naar alle eilanden van de archipel, met uitzondering van La Graciosa. Fred Olsen Express is een andere veerbootmaatschappij die verschillende eilanden van de archipel aandoet. Beide maatschappijen bieden het hele jaar door regelmatige diensten aan.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None