Giglio
Rechtstreekse reis naar Porto Santo Stefano met veerboot
Porto Santo Stefano
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Giglio naar Porto Santo Stefano?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Giglio naar Porto Santo Stefano? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Giglio naar Porto Santo Stefano is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Giglio naar Porto Santo Stefano stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Giglio naar Porto Santo Stefano ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Toremar, zodat u de Giglio Porto Santo Stefano ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Toremar bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Giglio naar Porto Santo Stefano te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Giglio - Porto Santo Stefano

Haven van vertrek
Giglio
Italië
Toscane
Haven van aankomst
Porto Santo Stefano
Italië
Toscane
Afstand
20 km
Veerboot maatschappijen
Toremar
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
1 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Giglio Porto Santo Stefano: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Giglio naar Porto Santo Stefano wilt reizen, variëren de prijzen van €14 voor één persoon als u zonder auto reist tot €90 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Giglio naar Porto Santo Stefano route is €47. De gemiddelde vaartijd van Giglio naar Porto Santo Stefano is 1 uur. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Porto Santo Stefano te bereiken, terwijl de snelste boten in 1 uur in Porto Santo Stefano aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:00 vanuit de haven van Giglio. De laatste boot naar Porto Santo Stefano verlaat de haven van Giglio om 11:00.

Gemiddelde prijs van een Giglio naar Porto Santo Stefano ferry overtocht
€47
Prijsklasse van overtochten Giglio Porto Santo Stefano (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€14 - €90
Gemiddelde reistijd Giglio Porto Santo Stefano
1 uur
Vertrektijd van de eerste ferry naar Porto Santo Stefano
06:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Porto Santo Stefano
11:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Porto Santo Stefano
07:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Porto Santo Stefano
12:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Giglio en Porto Santo Stefano?

Als u wilt reizen tussen Giglio en Porto Santo Stefano met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Toremar die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Toremar Giglio Porto Santo Stefano
Toremar
Toremar werd opgericht in 1981 en is gevestigd in Italië. De maatschappij biedt overtochten aan tussen de Toscaanse eilanden en Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Giglio-Porto Santo Stefano vergelijken en een Toremar ticket tussen Giglio en Porto Santo Stefano boeken. Toremar verzorgt 4 overtochten per dag naar Porto Santo Stefano vanuit Giglio en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Toremar
1 uur
4 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Giglio? Waar komen de boten aan in Porto Santo Stefano?

Haven van vertrek in Giglio

Toremar veerboten vertrekken naar Porto Santo Stefano vanuit de volgende havens in Giglio:

Giglio
Kaart

Haven van aankomst in Porto Santo Stefano

De schepen van Toremar komen aan in Porto Santo Stefano in de volgende havens:

Porto Santo Stefano
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd