Ginostra
Rechtstreekse reis naar Milazzo met veerboot
Milazzo
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ginostra naar Milazzo?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ginostra naar Milazzo? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ginostra naar Milazzo is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ginostra naar Milazzo stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ginostra naar Milazzo ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Liberty Lines, zodat u de Ginostra Milazzo ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Liberty Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ginostra naar Milazzo te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ginostra - Milazzo

Haven van vertrek
Ginostra
Italië
Eolische Eilanden
Haven van aankomst
Milazzo
Italië
Sicilië
Afstand
63 km
Veerboot maatschappijen
Liberty Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ginostra en Milazzo?

Als u wilt reizen tussen Ginostra en Milazzo met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Liberty Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Liberty Lines Ginostra Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Palermo, Italië. De maatschappij bedient de Siciliaanse eilanden en de havens van Zuid-Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ginostra-Milazzo vergelijken en een Liberty Lines ticket tussen Ginostra en Milazzo boeken. Meer informatie over Liberty Lines

Waar vertrekken de veerboten in Ginostra? Waar komen de boten aan in Milazzo?

Haven van vertrek in Ginostra

Liberty Lines veerboten vertrekken naar Milazzo vanuit de volgende havens in Ginostra:

Ginostra (Stromboli)
Kaart

Haven van aankomst in Milazzo

De schepen van Liberty Lines komen aan in Milazzo in de volgende havens:

Milazzo
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd