Grena
Rechtstreekse reis naar Varberg met veerboot
Varberg
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Grena naar Varberg?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Grena naar Varberg? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Grena naar Varberg is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Grena naar Varberg stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Grena naar Varberg ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Stena Line, zodat u de Grena Varberg ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Stena Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Grena naar Varberg te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Grena - Varberg

Haven van vertrek
Grena
Denemarken
Haven van aankomst
Varberg
Zweden
Afstand
113 km
Veerboot maatschappijen
Stena Line
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Grena en Varberg?

Als u wilt reizen tussen Grena en Varberg met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Stena Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Stena Line Grena Varberg
Stena Line
Stena Line is een in Zweden gevestigde veerbootmaatschappij die passagiers- en voertuigdiensten aanbiedt tussen havens in West-Europa, onder meer tussen de havens van Harwich in het Verenigd Koninkrijk en Hoek van Holland in Nederland, tussen Hull en Rotterdam en tussen Liverpool en Belfast in Noord-Ierland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Grena-Varberg vergelijken en een Stena Line ticket tussen Grena en Varberg boeken. Stena Line verzorgt 14 overtochten per week naar Varberg vanuit Grena en de reistijd is 4 uur 20 min. Meer informatie over Stena Line
4 uur 20 min
14 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Grena? Waar komen de boten aan in Varberg?

Haven van vertrek in Grena

Stena Line veerboten vertrekken naar Varberg vanuit de volgende havens in Grena:

Grena
Kaart

Haven van aankomst in Varberg

De schepen van Stena Line komen aan in Varberg in de volgende havens:

Varberg
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd