Gytheio
Rechtstreekse reis naar Kissamos met veerboot
Kissamos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Gytheio naar Kissamos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Gytheio naar Kissamos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Gytheio naar Kissamos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Gytheio naar Kissamos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Gytheio naar Kissamos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, zodat u de Gytheio Kissamos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Gytheio naar Kissamos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Gytheio - Kissamos

Haven van vertrek
Gytheio
Griekenland
Peloponnesos
Haven van aankomst
Kissamos
Griekenland
Kreta
Afstand
171 km
Veerboot maatschappijen
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Gytheio naar Kissamos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Gytheio naar Kissamos kan een handige en aangename optie zijn om in Kissamos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Gytheio naar Kissamos een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De overtocht naar Gytheio Kissamos is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt ongetwijfeld volledig ontspannen aan in Kissamos.
Uw fiets vervoeren is geen probleem
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Gytheio-Kissamos in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Kissamos op uw fiets om van de boot te stappen.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Gytheio en Kissamos te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Gytheio verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Gytheio naar Kissamos nog lang herinneren.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Gytheio en Kissamos?

Als u wilt reizen tussen Gytheio en Kissamos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

LANE Sea Line Gytheio Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Bari, Italië. De maatschappij bedient de Adriatische Zee havens in Italië en Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Gytheio-Kissamos vergelijken en een LANE Sea Line ticket tussen Gytheio en Kissamos boeken. Meer informatie over LANE Sea Line
Sea Jets Gytheio Kissamos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Gytheio-Kissamos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Gytheio en Kissamos boeken. Meer informatie over Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Kissamos
Lane Sea Lines
De veerbootmaatschappij Lane Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Gytheio en Kissamos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Gytheio-Kissamos vergelijken en een Lane Sea Lines ticket tussen Gytheio en Kissamos boeken. Meer informatie over Lane Sea Lines

Waar vertrekken de veerboten in Gytheio? Waar komen de boten aan in Kissamos?

Haven van vertrek in Gytheio

LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines veerboten vertrekken naar Kissamos vanuit de volgende havens in Gytheio:

Gytheio
Kaart
Gythion
Kaart

Haven van aankomst in Kissamos

De schepen van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line komen aan in Kissamos in de volgende havens:

Kissamos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Gytheio en Kissamos met elkaar verbinden: LANE Sea Line, Sea Jets en Lane Sea Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Gytheio Kissamos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Gytheio en Kissamos legt u 171 km af.

Hoe is een Gytheio naar Kissamos ferry overtocht?

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Gytheio naar Kissamos zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Gytheio tot het ontschepen in Kissamos, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van LANE Sea Line, Sea Jets en Lane Sea Lines. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Gytheio en Kissamos.

Klaar voor inscheping in Gytheio

Voordat uw Gytheio Kissamos ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Presentatie in de haven van Gytheio / U moet binnen de door LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Gytheio. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Gytheio - Kissamos / In de Gytheio ferry terminal, zoek naar de LANE Sea Line, Sea Jets of Lane Sea Lines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Kissamos / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Gytheio die u uitnodigen om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van de ferry van Gytheio naar Kissamos

Aan boord van het schip van Lane Sea Lines, Sea Jets of LANE Sea Line kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Kissamos is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Kissamos:

  • De haven van Kissamos is in zicht / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Kissamos binnen manoeuvreert.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Gytheio naar Kissamos bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Kissamos uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Kissamos is van u / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Kissamos kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Kissamos begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd