Haría
Rechtstreekse reis naar Caleta del Sebo met veerboot
Caleta del Sebo
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Haría naar Caleta del Sebo?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Haría naar Caleta del Sebo? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Haría naar Caleta del Sebo is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Haría naar Caleta del Sebo stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Haría naar Caleta del Sebo ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero, zodat u de Haría Caleta del Sebo ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Haría naar Caleta del Sebo te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Haría - Caleta del Sebo

Haven van vertrek
Haría
Spanje
Canarische eilanden
Haven van aankomst
Caleta del Sebo
Spanje
Canarische eilanden
Afstand
5 km
Veerboot maatschappijen
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Frequentie van overtochten
19 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Haría Caleta del Sebo: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Haría naar Caleta del Sebo wilt reizen, variëren de prijzen van €15 voor één persoon als u zonder auto reist tot €15 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Haría naar Caleta del Sebo route is €15. De gemiddelde vaartijd van Haría naar Caleta del Sebo is 25 min. De langzaamste veerboten doen er 25 min over om Caleta del Sebo te bereiken, terwijl de snelste boten in 25 min in Caleta del Sebo aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:00 vanuit de haven van Haría. De laatste boot naar Caleta del Sebo verlaat de haven van Haría om 11:00.

Gemiddelde prijs van een Haría naar Caleta del Sebo ferry overtocht
€15
Prijsklasse van overtochten Haría Caleta del Sebo (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€15 - €15
Gemiddelde reistijd Haría Caleta del Sebo
25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Caleta del Sebo
08:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Caleta del Sebo
11:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Caleta del Sebo
08:25
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Caleta del Sebo
11:25

Waarom met de veerboot van Haría naar Caleta del Sebo?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Haría naar Caleta del Sebo kan een handige en aangename optie zijn om in Caleta del Sebo te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Haría naar Caleta del Sebo een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Haría naar Caleta del Sebo te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Haría verlaat tot het vertrek uit Caleta del Sebo. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
Eindelijk de tijd nemen om te reizen
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Toch zult u met plezier vanuit Haría vertrekken op een Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero ferry die de 5 km naar Caleta del Sebo aflegt aan minder dan 40 km/u. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Misschien heeft u er zelfs spijt van dat u zo snel in Caleta del Sebo bent aangekomen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Haría en Caleta del Sebo?

Als u wilt reizen tussen Haría en Caleta del Sebo met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Biosfera Express Haría Caleta del Sebo
Biosfera Express
De veerbootmaatschappij Biosfera Express verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Haría en Caleta del Sebo. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Haría-Caleta del Sebo vergelijken en een Biosfera Express ticket tussen Haría en Caleta del Sebo boeken. Biosfera Express verzorgt 9 overtochten per dag naar Caleta del Sebo vanuit Haría en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Biosfera Express
30 min
9 overtochten per dag
Lineas Maritimas Romero Haría Caleta del Sebo
Lineas Maritimas Romero
De veerbootmaatschappij Lineas Maritimas Romero verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Haría en Caleta del Sebo. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Haría-Caleta del Sebo vergelijken en een Lineas Maritimas Romero ticket tussen Haría en Caleta del Sebo boeken. Lineas Maritimas Romero verzorgt 10 overtochten per dag naar Caleta del Sebo vanuit Haría en de reistijd is 30 min. Meer informatie over Lineas Maritimas Romero
30 min
10 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Haría? Waar komen de boten aan in Caleta del Sebo?

Haven van vertrek in Haría

Biosfera Express of Lineas Maritimas Romero veerboten vertrekken naar Caleta del Sebo vanuit de volgende havens in Haría:

Orzola
Kaart

Haven van aankomst in Caleta del Sebo

De schepen van Lineas Maritimas Romero of Biosfera Express komen aan in Caleta del Sebo in de volgende havens:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Haría naar Caleta del Sebo gaat, duurt het minstens 30 min om de 5 km tussen Haría en Caleta del Sebo af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Haría en Caleta del Sebo) en de veerbootmaatschappij (Biosfera Express en Lineas Maritimas Romero). Momenteel zijn er 19 overtochten per dag van Haría naar Caleta del Sebo met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Haría en Caleta del Sebo met elkaar verbinden: Biosfera Express en Lineas Maritimas Romero.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Tijdens uw overtocht tussen Haría en Caleta del Sebo legt u 5 km af.

Om met de boot van Haría naar Caleta del Sebo te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €15 voor de laagste prijs tot €15 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €15.

De eerste ferry vertrekt vanuit Haría om 08:00 naar Caleta del Sebo.

De laatste ferry naar Caleta del Sebo vertrekt meestal om 11:00 vanuit Haría.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd